Ezek most a legmenőbb étkeződekor-trendek

Összegyűjtöttük kedvenc lakberendezési tippjeinket az étkezőbe, hogy kiválaszthasd a tökéletes stílust, és a legtöbbet hozhasd ki a térből.

Új dekorötleteket keresel az étkezőbe, amik biztosan lenyűgözően fognak festeni, és bármekkora térben jól mutatnak? Akár a barátainkat akarod szórakoztatni, akár a kötetlen, de hangulatos családi étkezést részesíted előnyben, a jól berendezett étkező megadja a találkozó alaphangulatát.

Válasszuk a legegyszerűbbet

Néha az olyan egyszerű dolgokkal érheted el a legnagyobb változást, mint egy különleges, új étkezőasztal, székek vagy egy különleges lámpatest. Ez a három elem külön-külön és együtt is könnyen átalakíthatja a teret.

Egy-egy designelem az egész hangulatot megváltoztatja

Bővíthető asztal

Ha lelkes társaságkedvelő vagy, és szeretsz partikat rendezni, akkor a kihúzható étkezőasztal legyen az első a bevásárlólistádon, amit a mindennapi étkezéstől az ünnepi lakomákig bármikor bevethetsz.

A legpraktikusabb, ha kicsi a helyed

Kárpitozott székek

Elmúltak már azok az idők, amikor a formális étkezéseken egyenesre ülve, kemény és kényelmetlen bútorokon kellett elfogyasztani a vacsorát. Lazíts, és alakítsd át a székeket kényelmes, csinos párnákkal: extra kényelemérzetet biztosítanak, és sokkal elegánsabbá teszik az összejöveteleket.

Ha tudsz vigyázni rá, csodás ötlet a kárpitozott szék is

Nyisd meg a teret tükrökkel

A nagy tükrök visszaverik a fényt, és optikailag tágítják a helyiséget. A fényvisszaverő csillogó-ragyogó elemek ötletesek, egyszerűek, ráadásul elbűvölőek is.

A tükör tágítja a teret

Szépművészet

Az egyedi műalkotások különleges életérzést, energiát és személyiséget csempésznek az étkezőbe. A művészet nem csupán a „befejező simítás” egy otthonban:

a művészet valóban segíthet meghatározni a tér hangulatát, és amellett, hogy kiegészíti a tervezési tematikát, karaktert, bájt és egyéniséget hoz minden házba.

Na spórolj a színekkel, fotókkal, képekkel

Függőlámpa az asztal felett

Otthonod minden helyisége más-más célt szolgál, és ezt a világításnak is tükröznie kell. Az intim nappali hangulatvilágításától az étkezőasztal feletti fényig a megfelelő lámpa kiválasztása hatással lesz az egész tér megjelenésére és hangulatára. A szabályozható világítás elengedhetetlen a hangulat megteremtéséhez, és ideális egy olyan mennyezeti lámpa felszerelése is, amely kiemeli az asztalt anélkül, hogy mindenki arcába belevilágítana.

Rusztikus hatás

Varázsszőnyeg

Egy mintás szőnyeg az ebédlőasztal és a székek alatt elválasztja az étkezőt a többi tértől, ráadásul látványosabbá is teszi azt, különösen, ha a lakásunk úgy van kialakítva, hogy egybe nyílnak a terek.

Látványosabbá is teszi a teret a szőnyeg

Forrásunk volt.


Ha újrarendeznéd a lakást:

Címlapról ajánljuk

További cikkek