II. Erzsébet királynő kocsmárost keres, talán éppen téged

II. Erzsébet királynő a festői Sandringham birtokra keres szakképzett kocsmárost. Igazi álommeló, ami még talán jól is fizet!

II. Erzsébet királynő még 96 évesen sem pihen, most éppen kocsmárost keres Sandringham nevű birtokára, ahol az egyik klubhelyiségként működő részleget hamarosan kocsmává alakítják át. Az uralkodói ház a napokban tett közzé egy álláshirdetést a pozícióra.

Vajon a királynő is lenéz néha a kocsmába? (Fotó: Yui Mok - WPA Pool/Getty Images)

A Sandringham Estate, amelyet „Őfelsége, II. Erzsébet királynő szeretett vidéki rezidenciájaként” emlegetnek, 1862 óta a brit uralkodók négy generációja számára szolgál magánrezidenciaként Norfolkban. A birtok most tovább szeretné bővíteni palettáját, és olyan bérlőt keres a kocsmáros személyében, aki pubot és éttermet üzemeltetne. A Landles Estate Agents hirdetése szerint „ez egy ritka lehetőség a megfelelő üzemeltető számára”, hogy átvegye az eredetileg a XX. század fordulóján, VII. Eduárd király uralkodása alatt megnyitott társasági klubot. A klubot a 2020-as világjárvány idején bezárták, és mivel a taglétszám csökkent, úgy döntöttek, hogy nem nyitják meg újra.

A Sandringham-ház (Fotó: Wikimedia Commons/Elwyn Thomas Roddick)

A Food and Wine cikke szerint a királyi család abban bízik, hogy az új bérlő időt és pénzt fektet abba, hogy a régi klubot egy központi, gyakorta látogatott hellyé alakítsa át.

A felhívásban hangsúlyozzák, hogy az új bérlőnek olyan tervvel kell rendelkeznie, amely magában foglalja a helyi közösséggel való együttműködést, és hajlandónak kell lennie arra is, hogy segítsen fenntartani a fontos helyiségeket.

Az új üzemeltetőnek minden bizonnyal bőven lesz mivel dolgoznia: a fő bárterületen túl a helyszínen van egy recepció, egy privát rendezvényterem, egy kerthelyiség, egy hátsó előcsarnok és bejárat, valamint egy biliárdterem, továbbá rengeteg szabadtéri terület, köztük több potenciális sörkert. A legfelső emeleten három hálószoba található, amelyek vagy lakóhelyként használhatók, vagy bérbe adhatók a látogatóknak.

Forrásunk volt. Címlap: Yui Mok - WPA Pool/Getty Images


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek