Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Erzsébet királynő elég érdekesen fogyasztja a hamburgert

Értjük, hogy nem akarja bemocskolni a kezét, de ez így már nem is hamburger, hanem valami fura royal-fogás.

A királyi család tagjainak komoly étkezési szabályai vannak. Ezek között akadnak teljesen érthető előírások, de akadnak olyanok is, amiknek semmi értelmük. Az utóbbi kategóriába tartozik a hamburgerevési szokásuk is, aminek köszönhetően, lényegében nem is hamburgert esznek.

Egy volt séf, Darren McGrady most elárulta, hogy az uralkodónő még soha életében nem evett klasszikus hamburgert. Miért? Mert a királynőnek nem szabad a bucit felszolgálni. Ennek pedig az az oka, hogy Erzsébet csak olyan ételeket fogyaszthat, amiket evőeszközök segítségével lehet megenni.

„Az uralkodó viktoriánus neveltetése azt diktálja, hogy nem ehet meg semmit kézzel, az ötórai teához felszolgált sütemény az egyetlen, amihez az ujjaival hozzáérhet. (…) Ez mindig nagyon izgalmas volt számomra, Balmoralban speciális hamburgereket csináltunk. Ők szarvast lőttek, mi burgert csináltunk belőle. Áfonyát és mindenféle finomságot töltöttünk bele, de a zsemlét sosem szolgáltuk fel” – mesélte az egykori royal szakács.

Bár biztosak vagyunk benne, hogy nagyon finomak voltak ezek a fogások is, de azért nem mondanánk le örökre a hamburgerről. Teljesen megértjük, ha ezek után megünnepelnéd, hogy TE ehetsz akár kézzel is egy klasszikus burgert. Mutatunk is pár receptet a kedvenceink közül:

Ezeket olvastad már? 

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!