Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ennyit fogyott a karantén alatt Tóth Vera

Az énekesnő a karantén alatt is tartotta a diétáját, és a mozgást sem hanyagolta el, aminek meg is lett az eredménye. 

Tóth Vera elképesztő eredményeket ért el életmódváltásának és vállalt gyomorbypass-műtétének köszönhetően – az elmúlt pár évben így 53 kilogrammtól sikerült megszabadulnia. Az énekesnő rendszeresen posztolt előtte-utána képeket az Instagramjára, és arról is bátran beszélt, milyen nehézségekkel kellett megküzdeni a diétája során. 
Vera a karantén hosszú hónapos kihagyása után nemrég tért vissza az edzőterembe. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a karanténidőszak alatt ne mozgott volna, hiszen edzője rendszeresen tartott neki online órákat. Erről egy posztban így mesélt a követőinek: 

„A nő, aki életem egyik meghatározó alakja! A távolság és a szerelmem mennyei főztjei ellenére a karantén alatt online edzésekkel és rengeteg motivációval még 7 kilót lefaragott rólam. Annyira hálás vagyok neked!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Ez az eredmény pedig jól látható a képen is, amin edzőjével pózol. A posztban egyébként azt is elárulta, hogy most új kihívások elé néz, hiszen a tervek szerint nemsokára vadiúj edzéstervet és módszereket próbálnak ki trénerével.

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

libaláb
libaláb Thu, 2020-06-25 23:07

Hát bizony az alkoholban rengeteg kalória van, meglátszik, ha valaki 3 hónapig nem fogyasztja. Ha meg talpalt is kicsit pincérnőként -amivel reklámozta az aktuális partnere falusi kajáldáját- akkor az is olyan szokatlan mozgás volt, amire reagált a szervezete. Végül még pár edzés a hozzá képest feleakkora hölggyel, és máris leugrik heti 1 kiló. Csak ne posztolna olyan képet az, aki a súlyával akar dicsekedni, amin áll mellette valaki, akinek a dereka is vékonyabb, mint az ő felkarja. Bulvárhírnek azért jó lesz ez is. Sőt..! :)