Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Elég durva kajákat tesztel az IKEA

Azért kíváncsiak lennénk, hogy a magyar fogyasztóközönség mit szólna ezekhez az ételekhez...

Ha az Ikeában vásárolunk, akkor nagy valószínűséggel az étterembe is betérünk néhány darab húsgolyóra.. A svéd bútoráruház már gondol a húsgolyómentes jövőre is, vagy legalábbis azokra az időkre, amikor korlátozott számban lesz elérhető a hús, és másfajta fehérjeforrásokhoz kell fordulnunk. A koppenhágai Space 10 laborban már tesztelik azokat az ételeket, amelyek rovarokat, algát, vagy esetleg hidroponikus rendszerben (táptalaj helyet tápfolyadékban) termesztett salátát tartalmaznak. Íme a hamburger, ami rovarokból készült húspogácsát tartalmaz.

 

SPACE10 (@space10_journal) által megosztott bejegyzés,

A tesztelt ételeknél fontos szempont, hogy ne csak egészségesek legyenek, és fenntarthatóak, hanem finomak is. Így néz ki a jövő húsgolyója rovarokból:

 

SPACE10 (@space10_journal) által megosztott bejegyzés,

Nem kell aggódnia azoknak, akiknek visszataszítóak ezek az ételek, mert egyelőre nem lesznek kaphatóak az IKEA-ban, csak kísérleteznek az ételekkel. Nemrégiben több fogást is bemutattak a laborban, aminek része volt a már fent említett két étel, és ez a spirulina algával készített hot dog is:

 

SPACE10 (@space10_journal) által megosztott bejegyzés,

Szavazz!

Ha tehetnétek, ti melyik ételt kóstolnátok meg a három közül?

Ezeket olvastad már?

via Daily Meal

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!