Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

El sem hinnéd, milyen kajákat reklámozott Donald Trump, mielőtt Amerika elnöke lett

Öt videóval tárjuk fel a múltat! Nézd meg, milyen esetlenül eszik sajttal töltött pizzát, olcsó mekis hamburgert, vagy mi köze van a diétás kólákhoz és az édes kekszekhez!

Donald Trumppal kapcsolatban szinte mindennap kiderül valami, amire legvadabb álmainkban sem gondoltunk volna. Most például az, hogy a milliárdos üzletemberből az Amerikai Egyesült Államok új elnökévé előlépett férfi jó néhány ételreklámban feltűnt az elmúlt 25 évben, mielőtt elfoglalta a Fehér Házat.

Az exhibicionista elnökről korábban már megtudtuk, hogy a nagysikerű, örökzöld karácsonyi családi film, a Reszkessetek Betörők második részében is feltűnt egy jelenet erejéig, Trump azonban az elmúlt években mégis inkább az amerikai gyorséttermeket, és egyéb egészségtelen gyorsételeket reklámozó, pár perces kampányvideók főszerepeit kedvelte a legjobban. Így mondott például igent a Pizza Hut, a McDonalds, a Pepsi, és az Oreo reklámjaira is, amikben már az akkor is jellegzetesen merev beszédstílusával próbálta elhitetni a fogyasztókkal, hogy más ember leszel, ha a pizzát is fordítva eszed, és nem adsz belőle az asszonynak.

1. Donald Trump x McDonald's

Trumpot mindig is a pénz mozgatta igazán, a McDonald's olcsó, 1 dolláros sajtburgerétől már 2002-ben totális lázba jött. 

2. Donald Trump x Pizza Hut x Ivana Trump

Néhány Pizza Hut reklámban is feltűnt ex-felesége, Ivana Trump oldalán. Az első videóban például azt az ominózus esetet mutatja be, hogy ő bizony a pizzát is fordítja eszi, mivel annak szélei sajttal vannak töltve. A reklám csattanójaként pedig még egy gyenge poénba csomagolt utalással is szemlélteti, hogy ő bizony az utolsó szelet pizzát sem adja át az asszonynak.

3. Donald Trump x Pizza Hut

2000-ben ismét a Pizza Hut reklámjában tűnt fel, ahol saját szerepében, gazdag milliárdosként segített a pizzák értékesítésében, és átvitt értelemben olyan nagy szavakkal bátorította az amerikaikat a Big New Yorker pizzák megvásárlására, mint hogy „legyenek bátrabbak, ne érjék be a kicsivel, mindig nagyobbat akarjanak”.

4. Donald Trump x Oreo

Ebben a reklámban a Saturday Nigh Live-os humoristával, Darrell Hammonddal vezényelnek le egy Oreo-evőversenyt, amit az amerikaifutball-játékos testvérpár, Eli és Peyton Manning hajt végre a keksz tejbemártogatásával.

5. Donald Trump x Pepsi

1988-ban a Pepsi reklámjában kapott szerepet a törtető üzletember, aki már akkor a harc fontosságára hívta fel a figyelmet, mindezt egy diétás kóla népszerűsítésével. Hogy miért, azt továbbra se kérdezzétek.

Ez is érdekelhet!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!