Egyszerű trükkel megelőzheted, hogy tiszta jég legyen a dobozos fagyid teteje

Ha téged is idegesít, hogy kis jégkristályok keletkeznek a jégkrémed tetején, akkor próbáld ki ezt az egyszerű trükköt.

Nincs is annál elszomorítóbb (kis túlzással), mint amikor kinyitod a megmaradt jégkrémedet,és tiszta jég a teteje. Nemrég egy ausztrál nő rájött, hogyan lehet megakadályozni, hogy jégkristályok keletkezzenek.

Fejjel lefelé kell berakni a fagyóba!

A nő szerint, ha fejjel lefelé teszed be a mélyhűtődbe a fagyisdobozt, akkor a félig megolvadt fagyi teteje rácsöpög a doboz fedelére (ami ugye alulra került), és volt nincs, jégkristályok! Azért ennél a trükknél érdemes arra is odafigyelned, hogy jól zárd le a fedelét, nehogy kifolyjon az egész a hűtőbe.

Pálcikás varázslat

A leleményes hölgy egy másik trükköt is megosztott a Daily Mail-lel. Azért hogy a pálcikás jégkrémek ne fagyjanak kőkeményre, és úgy hűljenek le, hogy közben puhák is maradjanak, zárható zacskóba teszi őket!

Hátra tedd

Azért, hogy biztosan kivédd a fagyidon éktelenkedő jeges hegycsúcsokat, rakd a mélyhűtő hátuljába vagy aljába a dobozt. Ezzel ugyanis elkerülöd, hogy a nyitogatások miatt megolvadjon a teteje.

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek