Dugtál már virslit savanyú uborkába? Miért nem? Nézd, ezt eszik most Amerikában!

Az emberi kreativitásnak hála az ételek kombinációja végtelen - most a savanyú uborka került össze egy virslivel.

A Massachusetts-beli GIANT CORN DOG FACTORY nevezetű virslis bódé 35 éve tartja magát a piacon, és különféle bundázott virsliket árul - ez az Amerikában nagy sikernek örvendő étel tulajdonképpen palacsintatésztába bújtatott, olajban sült virsli. Ezúttal azonban túlmegy eddigi határain, és bekerül a képbe egy harmadik, igen intenzív hozzávaló. EGY DARAB ECETES UBORKA.

A virslit karóra húzzák, beledugják egy üreges ecetes ubiba, ezt mártják a tésztába, aztán pedig bő olajban kisütik. Mondhatnánk, hogy a hozzáadott zöldség miatt egészségesebb a dolog, de ez enyhe túlzás lenne.

Nem más a neve, mint DILLY DOG, ami magyarul is igen találó: dili dog, mi más.

Állítólag napi ezret adnak el belőle, (ami napi 10 vödörnyi uborkát jelent), szóval mi sem mehettünk el mellette.

"Szuper, ahogy az uborka savassága kiegészíti a corn dog édességét."

ENNÉD?

Ezt láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

Less be Jennifer Lawrence konyhájába!

Legújabb receptek

Ropogós sajtos hagymakarika

Tiktokon nagyon elterjedt ez a recept, ahol két hozzávalóból egy finom, egyszerű és még csak nem is egészségtelen nasit készítenek. Korábban erre a ropogós parmezánrétegre fektettek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 élelmiszer, ami tele van adalékanyagokkal: inkább meg se vedd...

Manapság igen nagy körültekintéssel kell vásárolni, ha szeretnénk a legegészségesebben étkezni. Arra sincs mindig idő, hogy a címkét bogarásszuk, milyen adalékanyagok vannak az adott termékben. Íme, 4 olyan élelmiszer, aminél rá se kell nézni az összetevők listájára ahogy, hogy tudd, jobb, ha nem rakod a kosaradba.

Top Receptek

Vadász-nokedli

A kedvenc német netes receptes oldalamon találtam ezt a receptet, amit egy osztrák hölgy tett fel.  Olyan igazi, téli, laktató tésztaétel.  Hogy miért vadász a címe? Mert így ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...