Ámulatba ejt egy új vetélkedő, szó szerint minden a csokiról szól

Kevés olyan embert ismerünk, aki nem rajong a csokoládéért, ezt pedig a Netflix is tudja, így frissen elstartolt sorozatában te is úgy fogsz szurkolni a résztvevők édességkölteményeinek, mintha az életed múlna rajta. Itt a Csokoládéiskola!

Ünnepek közeledtével már megszokhattuk, hogy a Netflix bedob számunkra egy vetélkedőt, amiben az édes finomságok, tortaműremekek, jótékonysági sütések kapják a főszerepet, mi pedig ráfügghetünk a képernyőre, és izgulhatunk a versenyzőkért, miközben behabzsolnánk a sorozatban látott őrjítő desszerteket.

Beleharapnál? / fotó: Netflix

Idén korán jött a karácsony a Baking Impossible-nek köszönhetően, most azonban tényleg igyekeztek felülmúlni magukat, és legnagyobb örömünkre megérkezett a Csokoládéiskola (eredeti címén: School of Chocolate), ahol a készítők nem vicceltek, 8 részen át ejtenek ámulatba kizárólag csokoládéból készült édességekkel.

A játékmenet egyszerű, nyolc profi igyekszik kitanulni a szakma csínját-bínját egy híres csokoládékészítőtől. A nyertes pedig egy életre szóló lehetőséggel gazdagodik (no meg rengeteg csokival), többek között 50 000 dollárt kap saját vállalkozása beindításához.

Nézzétek meg az ínycsiklandozó előzetest:

Az ehető műalkotások világába Amaury Guichon cukrászmester vezeti be a versenyzőket. Nem is találhattak volna szakavatottabb személyt a műsorvezetésre. Kis ízelítőként: olyan feladatokkal kell megbirkózniuk, mint a teljes illúziókeltés, lesznek itt sós tacók, édes cserepes növények és gravitációt meghazudtoló csokoládékreációk. A gigantikus mennyezeti csillárt nem győzzük kivárni!

Címlapkép: Csokoládéiskola / Netflix


Még több izgalmas műsor, amit követhetsz:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...