Csodagyalu az uborkasalátához

Ennyi, megtaláltuk a tökéletes konyhai hámozót! Mostantól otthon is szupervékonyra szeletelhetjük a zöldségeket és gyümölcsöket, jöhetnek az uborkasaláták minden mennyiségben!

Ez a konyhai csodafegyver mindenki munkáját megkönnyíti, kis helyen elfér, és három hámozót vált ki egyszerre:

  • Az egyenes pengével a hagyományos hámozót helyettesíthetjük, alma, krumpli, répa, tehát kemény gyümölcsök és zöldségek pucolásához tervezték.
  • A „puha” penge – nevéhez illően – puha zöldségek, gyümölcsök hámozásánál nyújt segítséget. Nem kell többet paradicsomot forrázni, egy lépésben távolítja el a szaftos gyümölcsök és zöldségek héját.
  • A harmadik, szeletelő pengével pedig hajszálvékonyra vághatjuk a zöldségeket, így nagy segítséget nyújthat saláták vagy házi chips készítésénél, de az ételek dekorálásakor is jó szolgálatot tesz.

Tárolásuk, tisztításuk rendkívül egyszerű, mivel szétszerelhető, egyesével tisztítható és a mosogatógépbarát termékről van szó. Nyelének kialakítása pedig kényelmes fogást biztosít, akkor is, ha sokáig használjuk egyszerre.

A hámozó megrendelhető itt >>

Egyik kedvenc nyári csemegénk, az uborkasaláta elkészítéséhez is remek szolgálatot tehet az új konyhai kedvencünk. A tejfölös vagy ecetes változathoz is szupervékony uborkaszeleteket készíthetünk vele, mert az uborkasaláta úgy az igazi!

A hámozó megrendelhető itt >>

Nyári Jamie Oliver és Kitchen Craft akció itt >>

Uborkasaláta receptek itt >>

Hozzászólások (1)

Törölt felhasználó

Oliver nélkül, már lassan fingani sem lehet...

Címlapról ajánljuk

További cikkek