Csodagyalu az uborkasalátához

Ennyi, megtaláltuk a tökéletes konyhai hámozót! Mostantól otthon is szupervékonyra szeletelhetjük a zöldségeket és gyümölcsöket, jöhetnek az uborkasaláták minden mennyiségben!

Ez a konyhai csodafegyver mindenki munkáját megkönnyíti, kis helyen elfér, és három hámozót vált ki egyszerre:

  • Az egyenes pengével a hagyományos hámozót helyettesíthetjük, alma, krumpli, répa, tehát kemény gyümölcsök és zöldségek pucolásához tervezték.
  • A „puha” penge – nevéhez illően – puha zöldségek, gyümölcsök hámozásánál nyújt segítséget. Nem kell többet paradicsomot forrázni, egy lépésben távolítja el a szaftos gyümölcsök és zöldségek héját.
  • A harmadik, szeletelő pengével pedig hajszálvékonyra vághatjuk a zöldségeket, így nagy segítséget nyújthat saláták vagy házi chips készítésénél, de az ételek dekorálásakor is jó szolgálatot tesz.

Tárolásuk, tisztításuk rendkívül egyszerű, mivel szétszerelhető, egyesével tisztítható és a mosogatógépbarát termékről van szó. Nyelének kialakítása pedig kényelmes fogást biztosít, akkor is, ha sokáig használjuk egyszerre.

A hámozó megrendelhető itt >>

Egyik kedvenc nyári csemegénk, az uborkasaláta elkészítéséhez is remek szolgálatot tehet az új konyhai kedvencünk. A tejfölös vagy ecetes változathoz is szupervékony uborkaszeleteket készíthetünk vele, mert az uborkasaláta úgy az igazi!

A hámozó megrendelhető itt >>

Nyári Jamie Oliver és Kitchen Craft akció itt >>

Uborkasaláta receptek itt >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek