8 fogás, melyet imádni fogsz, ha odavagy a csípősért

A csípős fogásokat sokan messzire kerülik, de még többen élnek-halnak értük, még akkor is, ha utána egy pohár tejért könyörögnek.

A magyar ételek szinte könyörögnek egy kis hegyes erős paprikáért. A csípős fogások kedvelői képesek akár még egy kis hegyes erőssel megspékelni ezeket az ételeket. Ha azonban a közepesen erős csípős fogásokat kedveled, akkor ezek a receptek pont neked valók.

  1. 1.

    Temesvári tokány

  2. 2.

    Erdélyi pörkölt tojásos nokedlivel, házi recept alapján

  3. 3.

    Kolbászos lebbencsleves

  4. 4.

    Szaftos brassói aprópecsenye

  5. 5.

    Sertéskörömpörkölt

  6. 6.

    Hétvezér tokány

  7. 7.

    Brassói aprópecsenye á la Papp Endre

  8. 8.

    Hortobágyi húsgombóc

Még több csípős fogás itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek