Csillagjegy-menü Skorpióknak

Ha a Skorpió jegyében születtél, a boszorkánykonyha-trükkök mindegyikét ismered. Bár nem sütsz kígyót, békát, denevérszemet, de elképesztő ételkülönlegességeiddel bárkit képes vagy elvarázsolni.

Lehengerlő ínyenc

Ha október 24-e és november 22-e között születtél, mindenkinél jobban vonzódsz a csípős és pikáns fogásokhoz! A Skorpió a vízjegyek közé tartozik, te azonban nem vagy csendes tavacska vagy unalmas állóvíz, a vad, áradó folyóhoz hasonlító ízlésed és konyhaművészeted mindenkit magával sodor.

Csábító csípős csemegék

Csípős és édes – ezek a kedvenc ízeid, gyakran elegyíted is a két aromát, hogy a főztöd minél mélyebb benyomást keltsen a vacsoravendégeidben. A szerelem, az erotika éppúgy élvezet számodra, mint az evés, így egy kalap alá veszed, azt vallod, hogy a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. Ezért mindig szerepel az étlapodon néhány vágykeltő fogás, szívesen készítesz csokoládés, chilis, gyömbéres, forró, csípős, csábító csemegéket. Természetesnek veszed, hogy sem az ételremekeidnek, sem neked nem képes egyetlen kiszemelt sem ellenállni.

Afrodiziákumok a konyhából >>

Édes élet Skorpió módra

Szívesen sütsz sütiket saját magad kényeztetésére is, nemcsak hódítási szándékkal. Az őszi alapanyagokat előnyben részesíted a többi évszak terményeivel szemben, imádod a sütőtököt, a mákot, a diót, a mogyorót. És a „felnőttes” csemegéket, a kesernyés aromájú kávés, étcsokis finomságokat. És ha egy receptet túl hagyományosnak találsz, fűszergyűjteményedben keresgéled az újítás lehetőségét, ahol a pikánstól a csípősön át a méregerősig minden vad és vadító ízesítő megtalálható.

Csillagjegy-menü Mérlegeknek >>

Csillagjegy-menü Szüzeknek >>

A rovat korábbi cikkeiért kattints ide! >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek