Csillagjegy-menü Skorpióknak

Ha a Skorpió jegyében születtél, a boszorkánykonyha-trükkök mindegyikét ismered. Bár nem sütsz kígyót, békát, denevérszemet, de elképesztő ételkülönlegességeiddel bárkit képes vagy elvarázsolni.

Lehengerlő ínyenc

Ha október 24-e és november 22-e között születtél, mindenkinél jobban vonzódsz a csípős és pikáns fogásokhoz! A Skorpió a vízjegyek közé tartozik, te azonban nem vagy csendes tavacska vagy unalmas állóvíz, a vad, áradó folyóhoz hasonlító ízlésed és konyhaművészeted mindenkit magával sodor.

Csábító csípős csemegék

Csípős és édes – ezek a kedvenc ízeid, gyakran elegyíted is a két aromát, hogy a főztöd minél mélyebb benyomást keltsen a vacsoravendégeidben. A szerelem, az erotika éppúgy élvezet számodra, mint az evés, így egy kalap alá veszed, azt vallod, hogy a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. Ezért mindig szerepel az étlapodon néhány vágykeltő fogás, szívesen készítesz csokoládés, chilis, gyömbéres, forró, csípős, csábító csemegéket. Természetesnek veszed, hogy sem az ételremekeidnek, sem neked nem képes egyetlen kiszemelt sem ellenállni.

Afrodiziákumok a konyhából >>

Édes élet Skorpió módra

Szívesen sütsz sütiket saját magad kényeztetésére is, nemcsak hódítási szándékkal. Az őszi alapanyagokat előnyben részesíted a többi évszak terményeivel szemben, imádod a sütőtököt, a mákot, a diót, a mogyorót. És a „felnőttes” csemegéket, a kesernyés aromájú kávés, étcsokis finomságokat. És ha egy receptet túl hagyományosnak találsz, fűszergyűjteményedben keresgéled az újítás lehetőségét, ahol a pikánstól a csípősön át a méregerősig minden vad és vadító ízesítő megtalálható.

Csillagjegy-menü Mérlegeknek >>

Csillagjegy-menü Szüzeknek >>

A rovat korábbi cikkeiért kattints ide! >>

Hozzászólások (5)

kcsgdvntrt

Jujj, én utálom a süt?tököt és a mákot :))

Törölt felhasználó

Rám viszont en bloc igaz :D

Törölt felhasználó

Legyen édes -de nem gejl, csíp?s -de ne marjon... viszont kimaradtak a tenger gyümölcsei! Mák, süt?tök, jöhet amúgy is minden, csak legyen benne egy kis csavar! És minden receptet egyénire re kell igazítani :) és vakmer?ség f?zés -és evés- közben is.

Törölt felhasználó

Nem eszek még csak kicsit csíp?s ételt se,a mákot ki nem állhatom,de az étcsokit se szeressem.....:))

Törölt felhasználó

rám is igaz

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek

Na, ezért isszák tejjel a teát az angolok

Rengeteg különböző fajta tea létezik a világon, és ezen felül az elkészítési és fogyasztási módszerek is igen sokszínűek. Az egyik legismertebb és legkevésbé érthető kombináció a tejes tea, ami a britek nagy kedvence. De hogyan született meg ez a furcsa ital?