Csillagjegy-menü Kosoknak

Hogy mikor születtél, nemcsak a személyiségedet befolyásolja, hanem az étkezési szokásaidat is. A 12 állatövi jegy közül te megmondod, melyik vagy, mi pedig megmutatjuk, mely ételeket rendelték neked a csillagok. Mutatjuk az étlapot, Kosoknak!

Amennyiben március 21. és április 20. között születtél – bármelyik évben is legyen az –, akkor a csillagjegyed Kos. Ismertetőjegyeid egyike, hogy imádod a szaftos húsokat, köretnek pedig sok-sok zöldséget kérsz mellé. Mivel odavagy az ínyencségekért, ezért desszertnek biztosan nem hétköznapi finomságot választasz.

A kedvenc alapanyagaid

A húsok közül a bárányt részesíted előnyben, legyen szó báránysültről, báránycsülökről vagy bárányraguról, te mindig kapható vagy rájuk. Mivel tavasszal születtél, ezért hagymát ennél hagymával, imádod a retket és a paprikát a reggeli mellé. Imádod a parsztreggeliket! A répát csak úgy magában is elfogyasztod, de szereted sülve vagy mártogatóssal is.

Az ételed sava-borsa

A fűszerek neked valóban az ételek sava-borsát jelentik. Míg mások nem szeretik, te rajongsz a fokhagymáért, a fokhagyma krémlevesért, a fokhagymás mártásokért. A só helyett te borsozol mindent, abba is teszel, amibe nem kellene, de a környezeted ilyennek szeret.

Gyümölccsel szép az élet

Szereted az édeset, de a fanyart is. Kedvenc gyümölcsöd többek között a görögdinnye gyümölcssalátában, vagy csak úgy magában. Az édes ízek mellett azonban kívánod a fanyart is. A grépfrútból bármennyit meg tudsz enni, beleteszed még a salátába is.

Hogy tudjatok miből válogatni, összeállítottunk egy menüt Kosoknak!

Címlapról ajánljuk

További cikkek