Csillagjegy-menü Kosoknak

Hogy mikor születtél, nemcsak a személyiségedet befolyásolja, hanem az étkezési szokásaidat is. A 12 állatövi jegy közül te megmondod, melyik vagy, mi pedig megmutatjuk, mely ételeket rendelték neked a csillagok. Mutatjuk az étlapot, Kosoknak!

Amennyiben március 21. és április 20. között születtél – bármelyik évben is legyen az –, akkor a csillagjegyed Kos. Ismertetőjegyeid egyike, hogy imádod a szaftos húsokat, köretnek pedig sok-sok zöldséget kérsz mellé. Mivel odavagy az ínyencségekért, ezért desszertnek biztosan nem hétköznapi finomságot választasz.

A kedvenc alapanyagaid

A húsok közül a bárányt részesíted előnyben, legyen szó báránysültről, báránycsülökről vagy bárányraguról, te mindig kapható vagy rájuk. Mivel tavasszal születtél, ezért hagymát ennél hagymával, imádod a retket és a paprikát a reggeli mellé. Imádod a parsztreggeliket! A répát csak úgy magában is elfogyasztod, de szereted sülve vagy mártogatóssal is.

Az ételed sava-borsa

A fűszerek neked valóban az ételek sava-borsát jelentik. Míg mások nem szeretik, te rajongsz a fokhagymáért, a fokhagyma krémlevesért, a fokhagymás mártásokért. A só helyett te borsozol mindent, abba is teszel, amibe nem kellene, de a környezeted ilyennek szeret.

Gyümölccsel szép az élet

Szereted az édeset, de a fanyart is. Kedvenc gyümölcsöd többek között a görögdinnye gyümölcssalátában, vagy csak úgy magában. Az édes ízek mellett azonban kívánod a fanyart is. A grépfrútból bármennyit meg tudsz enni, beleteszed még a salátába is.

Hogy tudjatok miből válogatni, összeállítottunk egy menüt Kosoknak!

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Hogy ez mennyire nem igaz az én esetemben!!!!!!:)Nem szeretem a bárányt a sárgarépáról már ne is beszéljünk.A fokhagymát szeretem,de levesnek kimondottan nem!Na err?l ennyit! Ma amúgy elakadt a lemez?Mert egy új recept nincs! Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Timancs

Hát most jót mosolyogtam magamban, mert a bárányon kívül szinte minden stimmel! A borsozás meg f?leg! Nálam több borsot csak kevesen darálnak az ételükbe! A hagymát hagymával is tökéletesen igaz, ami a páromat zavarja csak egy kicsit! De csempészek az ? salijába, öntetébe, levesébe....így már nincs mit tennie! Klasszak a megállapítások, örülök, hogy elolvastam!

Törölt felhasználó

rám is nagyon sok találó van. Kedvenc leves a foghagymakrém leves, imádom a sárgarépát, de mondjuk inkább csak nyersen benyomom arcomba :) A bárányt szeretem, de nem küzdök érte inkább a halak és a csirke, vagy egy jó szaftos marha vagy sertés sült (ezek a vasárnapi ebédek :) ) Dinnye, egy álom bármilyen formában. És a bors is igaz :)

focaccina

:) a bors, hagyma, fokhagyma, szaftos hùsok ès desszertek telitalàlat!!viszont a bàrànynak a szagàt sem bìrom a rèpàt ès gorogdinnyèt meg ugyan megeszem de nem tartoznak a kedvenceim kozè....egyèbkènt jòpofa cikk :)

Aaaniii

Hát a bárányt semmilyen formában nem szeretem, és a dinnye sem stimmel, a fokhagyma és a fûszerezés viszont nagyon találó. A cikk íróját kérem, hogy a fokhagyma az foKhagyma legyen! Bocs, de engem nagyon zavar! :-)

Törölt felhasználó

Hát,- ez el van találva! Csak a bárányt nem tudom, hogy szeretem-e,- mert még nem ettem!

Címlapról ajánljuk

További cikkek