Édes-savanykás kényeztetés péntekre!
Citromos piték
Édes-savanykás kényeztetés péntekre!
Édes-savanykás kényeztetés péntekre!
Ez a brokkolileves egyszerű, finom és gyorsan elkészíthető. Tökéletes egy borús, esős napra, de kellemes nyári ebédnek is pazar. Krémes és sűrű, ugyanakkor könnyű és tápláló. ...
A párolt lilakáposzta bármilyen húsételnek kiváló körete lehet, ráadásul roppant egyszerű az elkészítése is. Ha pedig vörösborral pároljuk, az ízhatás egészen mennyei lesz, és az ...
Sütéskor mindenki a saját sütőjének a teljesítményét vegye figyelembe!
A hétvégének megadjuk a módját: olasz levessel, jól megpakolt rakott krumplival és egyszerű, őszies keverttel vigadunk.
NosaltyValószínűleg nektek sem kerülte el a figyelmeteket, hogy a szupermarketek sorait már ellepték a karácsonyi édességek, köztük a mikuláscsokik, szaloncukrok, különleges kekszek, puszedlik, stollenek és társaik. Bár még csak november dereka van, már akciókra csaphatunk le, ha szeretnénk időben betárazni az adventi és ünnepi időszakra.
NosaltyA Sütni jó! Alapítvány idén is szeretne a rászoruló gyerekeken segíteni Hernádnémetiben, azért Alexék már el is kezdték a készülődést.
NosaltyKorábban elterjedt a köztudatban, hogy a legideálisabb a 19 fokos hőmérséklet a lakásban. Ez azonban még akkor volt igaz, mikor a fűtési rendszerek kevésbé voltak fejlettek, és az épületek szigetelése is fejletlen volt. Lássuk, hány fokot javasolnak most a téli szezonra a szakértők Otthon Tippünkben!
Nem csirke- és nem marha-, hanem zúzapörkölt érkezik ma, mely tarhonyával társul, illetve köményes káposztasalátával. A sütink pedig pazar diós csiga lesz!
A napokban Budapesten járt Gordon Ramsay, most lehullt a lepel, hol nyitja új éttermét.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...