„Gyűlöltem, hogy nagyon vékony vagyok” – Christina Aguilera őszintén beszélt testével való kapcsolatáról

Christina Aguilera legújabb interjújában őszintén beszélt arról, mennyit változott testéhez való viszonya a karrierje kezdete óta.

A most 40 éves Christina Aguilera a Health magazin májusi számának címlapján szerepel, aminek apropóján egy interjú is készült vele. Ebben az énekesnő őszintén és nyíltan mesél arról, mennyire bizonytalan volt a testével kapcsolatban, különösen a karrierje kezdetén. Christina Aguilera elmondása szerint sok évbe tellett számára, hogy ne hasonlítsa magát másokhoz, és megtanulja szeretni a testét.

Kezdeti bizonytalanság

„Amikor beléptem az előadóiparba, gyűlöltem, hogy nagyon vékony vagyok. Ahogy betöltöttem a 21-et, kezdtem kicsit kikerekedni, és bevallom, imádtam az új idomaim. Értékeltem, hogy végre van fenekem” – nyilatkozta.

Bár Christina teltebb alakjával jobban érezte magát a bőrében, ennek ellenére mégsem szívesen nézeget képeket magáról abból az időszakból.  

Nehezemre esik visszanézni régi képeket önmagamról, mert emlékszem, mennyire bizonytalan voltam akkoriban. Sose lennék újra huszonéves. Túl sokat agyalsz, és próbálsz rátalálni a magabiztosságra. Ahogy idősödsz, felhagysz azzal, hogy másokhoz viszonyítsd magadat, elkezded értékelni és megélni a saját tested

– mondta az interjúban.

Gyermekeinek is igyekszik átadni a pozitív testkép gondolatát

A híresség mindent megtesz azért, hogy ezt a tapasztalatot gyermekeinek is átadja, különösen 6 éves lánya, Summer számára

„Nagyon ügyelek arra, hogy ha a lányom részt vesz egy fotózásomon, és lát belőtt hajjal és extra sminkkel, tisztában legyen azzal, hogy nem ezek a mérvadó és fontos dolgok. Ha szüksége van rám, mindent félbehagyok, belenézek a szemébe, és végighallgatom. Szeretném, ha megértené, hogy ez is anyu munkájának a része, de sokkal inkább az számít, amit alkotok és létrehozok” – mondta.

A jelenlegi fotózáson készült képek láttán pedig tényleg úgy tűnik, hogy Christina megbékélt testével, és csodálatosan érzi magát a bőrében. Csak úgy árad belőle az önbizalom és az önazonosság! Nem véletlen, hogy számára a szépség egyet jelent azzal, hogy elfogadja a testét.


Még több sztár:

Forrásunk volt.

Címlapfotó: YouTube

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A szívednek sem jó, ha túl sokat, vagy túl keveset...

Sokszor hallunk a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás hatásairól: a pihenés kell az agynak, a mentális egészségnek, az izmoknak, gyakorlatilag minden egyes szervnek a szervezetünkben. Ez alól a szív sem kivétel: egy friss kutatás szerint a 6-7 óránál kevesebb vagy több alvás komolyan megterhelheti az egyik legfontosabb szervünket.