Chrissy Teigen megmutatta új konyháját, ami olyan, mint egy képzőművészeti remekmű

Chrissy Teigen más többször is bizonyította, milyen jó érzéke van a főzéshez, vadiúj, felújított konyhájának láttán viszont egyértelművé válik, hogy John Legend feleségének nemcsak a főzésben, de a lakberendezésben is kiváló az ízlése!

Chrissy Teigen már jó néhányszor megmutatta a világnak, milyen odaadással van a gasztronómia világa iránt: saját receptkönyveket jelentetett meg Cravings címmel, napról napra posztol közösségi oldalán bárki számára könnyen elkészíthető recepteket, legutóbb pedig annak is felröppent a híre, hogy John Legend felesége saját vállalkozásba kezd, és hamarosan megnyitja első saját éttermét.

Az őszinteségéről és bevállalósságáról is híres hollywood-i híresség néhány napja fejezte be konyhájának felújítási munkálatait, a szemet gyönyörködtető végeredményről pedig nem volt rest megosztani egy fotót saját Instagram-oldalán sem. Chrissy Teigen konyhája közel sem nevezhető hétköznapinak, sokkal inkább azt tudnánk rá mondani, hogy olyan, mint egy modern képzőművészeti remekmű:

A különleges konyhát a hollywood-i sztárok kedvenc belsőépítésze, Jake Arnold tervezte, a designernek pedig feltehetően nem kellett fukarkodnia az ötletekkel a hatalmas konyhában: a helyiség egyszerre szolgál konyhaként, étkezőként és bárként is. A nappalival egybenyitott helyiségben a márvány burkolatok dominálnak, a teljesen nyitott polcos konyha és a hatalmas belmagasság miatt azonban egyáltalán nincs az embernek nyomasztó érzése a fotó láttán.

Persze nehéz is lenne egy ekkora fényes teret bármilyen értelemben is nyomasztónak titulálni, a konyha (és főleg a konyhasziget) egyfajta központi helyszínként funkcionál a házban, ahova bárki leülhet nézni vagy segíteni a munkálatokat. Megtévesztő lehet a hatalmas konyha mellett az apró, gránitszerű ebédlőasztal látványa, a Delish.com cikke szerint viszont ez csak egy kis reggelizőhely, a ház másik oldalában pedig egy óriási ebédlőasztal áll készenlétben, hogy fogadhassa John Legend és Chrissy Teigen vendégeit.

A konyha osztatlan sikert aratott az Instagramon, Jake Arnold fotója alatt maga Katy Perry és a Breaking Bad-ből ismert Aaron Paul is elismerését fejezte ki a végeredményt illetően.


Ezeket a sztárkonyhákat láttad már?

Forrásunk volt.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek