6 érv, hogy te is szeresd az év gyógynövényét, a borsmentát

2024-ben a borsmentát választották az év gyógynövényének, ami nem véletlen: számos pozitív élettani hatása és változatos felhasználási módja miatt rengetegen szeretik.

A borsmenta az egyik legnagyszerűbb és legsokszínűbb gyógynövényünk. Teája nem csak finom, de segít megbírkózni a betegségekkel, nyáron pedig a hideg italokat vagy a friss salátákat dobja fel. Elmondjuk, miért is szeretjük annyira az év gyógynövényét, a borsmentát

Ezekbe is került menta, próbáljátok ki:

Forrásunk volt. 


Erősítsd az immunrendszeredet:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek