Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Billie Eilish reagált rajongóira, akik túl "nőcis" fürdőruhás képei miatt bántják

Az énekesnő posztolt pár fürdőruhás képet magáról, amin a rajongók nagyon kiakadtak és kritizálni kezdték. Most reagált a csúnya kommentekre.

Billie Eilish, Grammy-díjas amerikai énekesnő és tinisztár többször is lenyilatkozta, hogy nem szeretne túlzottan nőies ruhákban járni, mert fél, hogy nem úgy néznek majd rá a rajongói, ahogy eddig. Még januárban azonban posztolt magáról néhány képet Hawaii-ról, amin fürdőruhában szerepel, és, bár az alakját nem lehetett teljes egészében kisilabizálni rajtuk, mégis sokan betámadták, hiszen szerintük ezek a testét és nőiességét hangsúlyozó posztok nem összeegyeztethetők a sztár testpozitív nézeteivel és a bő ruhákkal, amiket általában visel.

Sokak szerint, mióta elmúlt 18 éves, teljesen megváltozott a viselkedése - rajongóinak egy része azt sem érti, miért panaszkodik arra, hogy szexualizálják, ha ő maga rak fel magáról ilyen képeket.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BILLIE EILISH (@billieeilish) által megosztott bejegyzés,

A Dazednek adott interjújában az énekesnő reagált ezekre az igen rosszindulatú megjegyzésekre, és elmondta, hogy nem nagyon tud velük mit kezdeni, de úgy érzi, hogy lassan már egy egyberészes ruhát sem tud majd úgy felvenni, hogy ne érje kritika.

A rajongói kiborultak, mert úgy érzik, olyasmit tesz, ami ellen lázadt korábban, ő viszont állítja, hogy ez nem igaz, egyszerűen azt viseli és úgy, ahogy kedve tartja.

Ezeket olvastad már? 

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!