Szerettek volna segíteni a bajba jutott dolgozókon, hatalmas borravalót adtak

A házaspár már 20 éve jár ugyanabba az étterembe, hiszen minden alkalommal itt ünneplik házassági évfordulójukat, első randijuk emlékére. Idén viszont a vírushelyzet miatt úgy döntöttek, jóval nagyobb összeget áldoznak az estére, mint a vacsora ára...

Egy chicagói házaspár húsz éve minden évben ellátogat ugyanabba az étterembe házassági évfordulójukon - itt randiztak ugyanis életükben először. A pár minden évben február 12-én betér ebbe az étterembe, pontban 19:30-kor, és mindig ugyanahhoz az asztalhoz ülnek le, ahová először.

Húsz év alatt természetesen már az étterem személyzete is megszerette és megismerte a párt, aminek köszönhetően minden évben különleges bánásmódban részesítik őket. Az idei év mégis más volt a koronavírus miatt. Bár a helynek nem kellett bezárnia, mégis nagyon megsínylette az utóbbi egy évet.

A pár pedig úgy gondolta, ezúttal ők szeretnék különlegessé tenni a dolgozók estéjét. Éppen ezért a 137 dolláros vacsora után 2000 dollárnyi borravalót adtak az étteremnek, vagyis körülbelül 600 ezer forintot.

Mivel hozzá tartozik a hagyományukhoz, ezúttal is hagytak a számlán egy kedves kis üzenetet, ami idén így szólt:

Köszönjük az elmúlt húsz év boldog emlékeit, a kiváló ételeket és a fantasztikus kiszolgálást. Még sok ilyet!

Az étterem a Facebook-oldalán számolt be az önzetlen cselekedetről. A posztban leírták, hogy rettentően hálásak a házaspárnak, és nagyon büszkék arra, hogy ilyen különleges helyet foglalhatnak el az életükben.

WOW! WOW! WOW! WOW!🎉💖😳 This guest had his first date with his now wife 20 years ago at Club Lucky on February 12. He...

Közzétette: Club Lucky – 2021. február 14., vasárnap

A magyarországi éttermek helyzete is nehézkes. Itt bővebben is olvashatsz a témával kapcsolatban:

Forrásunk volt.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk