Badass: a kávézó, ahol most nagyon durva farsangi fánkok várnak a specialty kávék mellett

Idén a Badass specialty kávézó megrázza a fánkfát, és a farsangi időszakban mindenféle spéci fajtával vár minden fánkrajongót - a pazar kávék mellett természetesen.  

A Badass-ben nem először jártunk, hiszen forgattunk már velük nyáron is, viszont akkor a sorozathoz hűen elsősorban a minőségi specialty kávékkal foglalkoztunk csak. Most azonban bepillantást nyerhettünk a farsangi időszakra készített spéci szelekcióba.

A kiváló kávék mellett ugyanis most extra fánkokkal készülnek a srácok, az ízek pedig naponta rotálódnak majd, szóval érdemes (többször is) betérni hozzájuk, és végigpróbálni őket! Mi megtettük.

Lesz itt sörös-karamellás mázzal leöntött fánk, melynek tetején karamellás popcornok csücsülnek. Aztán egy zöld teás, Matcha Power nevezetű is, aminek vörösbabos a tölteléke, és matchás a máza - Japán-rajongóknak kötelező ízélmény!A Peanut Butter Jelly-s értelemszerűen egy jó kis mogyoróvajas sztori pirosgyümölcsös mázzal, a narancsos-csokis-trüffelest asszem nem kell magyaráznom, ahogy a mentás-epreset sem. A csokis pereces tölteléke és máza csokoládé lesz, tetején apró sós perecekkel, de hálisten az én örök kedvencem is elérhető lesz, ami baconös-juharszirupos!

Legvégül pedig a kávésat említeném meg, aminek a tölteléke specialty kávéból készül, hmmm...

Volt szerencsém végigkóstolni mindegyiket, és abszolút tudom ajánlani őket.Ja, és az sem elhanyagolandó, hogy a fánkok árszabása több mint baráti, főleg a belvárosi helyekhez viszonyítva...Szóval ha farsang, akkor ne búslakodj a busójárásban, inkább tömd a fejed fánkkal, és fojtsd le minőségi kávéval!

Ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

5 tuti jó (és olcsó) hely, ahol igazi kínai kaját kóstolhatsz Budapesten - bőven túl a belvárosi büféken

Címlapról ajánljuk

További cikkek