Badass: a kávézó, ahol most nagyon durva farsangi fánkok várnak a specialty kávék mellett

Idén a Badass specialty kávézó megrázza a fánkfát, és a farsangi időszakban mindenféle spéci fajtával vár minden fánkrajongót - a pazar kávék mellett természetesen.  

A Badass-ben nem először jártunk, hiszen forgattunk már velük nyáron is, viszont akkor a sorozathoz hűen elsősorban a minőségi specialty kávékkal foglalkoztunk csak. Most azonban bepillantást nyerhettünk a farsangi időszakra készített spéci szelekcióba.

A kiváló kávék mellett ugyanis most extra fánkokkal készülnek a srácok, az ízek pedig naponta rotálódnak majd, szóval érdemes (többször is) betérni hozzájuk, és végigpróbálni őket! Mi megtettük.

Lesz itt sörös-karamellás mázzal leöntött fánk, melynek tetején karamellás popcornok csücsülnek. Aztán egy zöld teás, Matcha Power nevezetű is, aminek vörösbabos a tölteléke, és matchás a máza - Japán-rajongóknak kötelező ízélmény!A Peanut Butter Jelly-s értelemszerűen egy jó kis mogyoróvajas sztori pirosgyümölcsös mázzal, a narancsos-csokis-trüffelest asszem nem kell magyaráznom, ahogy a mentás-epreset sem. A csokis pereces tölteléke és máza csokoládé lesz, tetején apró sós perecekkel, de hálisten az én örök kedvencem is elérhető lesz, ami baconös-juharszirupos!

Legvégül pedig a kávésat említeném meg, aminek a tölteléke specialty kávéból készül, hmmm...

Volt szerencsém végigkóstolni mindegyiket, és abszolút tudom ajánlani őket.Ja, és az sem elhanyagolandó, hogy a fánkok árszabása több mint baráti, főleg a belvárosi helyekhez viszonyítva...Szóval ha farsang, akkor ne búslakodj a busójárásban, inkább tömd a fejed fánkkal, és fojtsd le minőségi kávéval!

Ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

5 tuti jó (és olcsó) hely, ahol igazi kínai kaját kóstolhatsz Budapesten - bőven túl a belvárosi büféken

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Rizses ételinspirációk a legjobbtól – A Ben’s Original™ az otthonfőzés...

Ugyan a világ elsőszámú rizsmárkája, az Uncle Ben’s 2022 januárjától a jól ismert színekben, de „Ben bácsi” arcképe nélkül, megújult, BEN’S ORIGINAL™ márkanéven lesz megtalálhatók a boltok polcain, továbbra is elkötelezett marad a világ legjobb rizsének előállítása mellett. Mi több, ételinspirációival és magyarországi aktivitásaival „mindenkinek helyet kínálnak az asztalnál”.

Szponzorált tartalom

További cikkek

Az egekbe szökik egy alapzöldségünk ára

Sajnos nem áll meg az élelmiszerek árának emelkedése: egyre több termék lassan a nehezen megfizethető kategóriába kerül. Ez történt most a szinte mindennaposan fogyasztott zöldséggel, a krumplival is.