Alaposan kiosztották az anyukát, aki jó szándékkal csomagolt uzsit a kisfiának

Botrány lett a savanyú uborkából, amit a lelkes anyuka a gyerekének csomagolt. Egész elképesztő, min akadtak ki a tanárok! 

Nem egyszerű egy szülő számára, hogy minden nap kitalálja, milyen elemózsiának örülne a gyerkőce tízórai vagy uzsonnára az iskolában. Általában okos szervezést igényel, hogy változatosan, gyümölcsöt, zöldséget is felvonultató finomságokkal lássuk el őket.

A dolgot nem könnyíti meg, ha az iskola kötelező listán tünteti fel, mit kell bevinniük az intézménybe.

Egy amerikai anyukával megtörtént ebben a helyzetben a legrosszabb, megszégyenítették a csomagolt étel miatt - írta meg az nlc.hu.

Alicia Liebel, az anyuka ugyanis azt állítja, hogy egyáltalán nem humánus módon, a kötelező élelmiszereket listázó lapra firkálva jelezte neki a tanár, hogy a savanyú uborkabizony nem számít zöldségnek.

Erre a listára egyébként azért van szükség, hogy minden szükséges tápanyagot bevigyenek a kiskamaszok étrendjébe.

Az asszony Twitteren érzékeltette a csalódottságát az egyébként elsőre inkább vicces történettel kapcsolatban:

https://twitter.com/AliciaLiebel/status/1227595192762601472?ref_src=twsrc%5Etfw

Hozzátette, ez nem az első eset volt arra, hogy a gyereke nevelője megjelölgette a hiányzó alapanyagokat, köszönhetően a szigorú iskolai szabályozásnak, őt azonban gondos szülőként roppantul bántotta a kialakult helyzet és a sorra bekarikázott "rosszul kiválasztott" ételek.

A felháborodása egyébként pozitív, őt támogató kommenteket gerjesztett a poszt alatt, sokan rákérdeztek, vajon a szőrös szívű pedagógus mit eszik, mások arra buzdították, hogy szándékosan idegesítse tovább a tanítót. Persze akadnak olyanok is, akik szerint az egész ügy nem ér ennyit.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Getty Images

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek