Alaplé: így apríthatsz zöldséget úgy, mint egy profi

Ha mindig is bajban voltál, hogyan kell szépen hagymát vágni, vagy a világért se sikerült egyformára kockázni a sárgarépát, akkor jó hírünk van: új videónkból mindezt megtanulhatod!

Az előző részekben megtudhattátok, melyek a leggyakoribb késtípusok, és hogyan kell őket helyesen karbantartani. Ezúttal szó szerint belevágunk a lecsóba, és megmutatjuk nektek a legfontosabb zöldségaprítási technikákat. Brunoise, julienne, baton, chifonade: hogy mik ezek? A videóból kiderül!

A CompactTv-vel közös, új sorozatunkban Kelemen Áron séf segítségével a konyhai alaptechnikáktól indulva tanítunk meg főzni minden érdeklődőt. Nemcsak zöldfülű kezdőknek, hanem konyhában már jártas kiskuktáknak is érdemes követnie a sorozatot, hiszen sosem árt tudni, mit, miért és hogyan csinálunk főzés közben.

Ezeket olvastad már?

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

HETI MENÜ: készülünk a karácsonyra – főszerepben a fahéj

Mi már készülődünk a karácsonyra, és ennek az alaphangulatnak az illatok és ízek is kötelező elemei – ide tartozik a fahéj is, amit most nemcsak süteményekbe csempészünk bele, hanem különleges fogásokba is, hogy lássátok, milyen kreatívan és sokoldalúan használható fűszer. A menühöz pedig remekül illik majd a Coca-Cola legújabb terméke, a Coca-Cola Zero Fahéj is! (x)

Szponzorált tartalom

További cikkek