"Kezdőből lettem szenvedélyes szakács".
Afraa: keleti finomságok a konyhámból
"Kezdőből lettem szenvedélyes szakács".
"Kezdőből lettem szenvedélyes szakács".
Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.
Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!
Október 6-8-ig ismét a balatoni halé a főszerep a X. Siófoki halfesztiválon, ahol színes családi és gyermekprogramok, ingyenes koncertek, kulináris élmények, Fish Food verseny és halkülönlegességek várnak minden korosztályt.
Főzzünk egy adag tésztát, majd süssük meg, hogy a finom még finomabb legyen! Paradicsomos, lencsés, thai, kínai, zöldséges, tonhalas és sajtos is van itt, de persze a lasagne sem maradt le.
NosaltyExtra puha, szupergyors brownie-receptek következnek. Ajjaj, pont most diétázol? Esetleg csak tej- és tojásmentes verziót ehetsz? Akkor jó helyen jársz, mert speciális recepteket is mutatunk neked.
NosaltyA bolti kifli egyre borsosabb áron kerül a kosárkánkba, épp ezért süssük meg otthon a saját házi változatunkat! Több is jut, tudjuk is mi van benne, hajrá!
NosaltyAz őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!
Pirulák és gyógyszerek helyett, ha nem olyan súlyos a helyzet, válaszd a szorongásoldó gyógynövények áldásos hatását. Mutatjuk az egyik legismertebbet.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.