4 adventi vásár környező országokban, ahol ünnepi hangulat vár

Mindjárt indul az adventi időszak, a kisebb és nagyobb városok minden kedvezőtlen gazdasági tényező ellenére azért ezt a ziccert nem hagyják ki, a rezsi Grincse sem lophatja el az ünnepet. Mutatunk négy vásárt, és ajánlunk majszolnivalót is.

Már a mostani vasárnap lesz az első adventi hétvége, mindenki kezd hangolódni, kicsit ünnepibe öltöztetni szívét és lelkét. Az adventi vásárok sokaknak éppen ehhez a hangolódáshoz ideálisak: fényekkel, kedves ajándékokkal, finomságokkal hívogatnak, de a forralt bor és a puncs is állandó szereplői az adventi vásároknak. Most a szomszédos országok forgatagait mutatjuk meg.

Tekints be a vásárok hangulatába galériánkon keresztül:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!

Szerző: Pákozdi Nóra


Még több ünnepi téma, recept és olvasnivaló:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 örök érvényű konyhai okosság, amit jó, ha tudsz

Nemcsak a rég bevált családi recepteket, hanem olyan konyhatechnológiai fogásokat is érdemes ellesni a nagyoktól, amelyek lehet, elsőre meglepőnek tűnnek vagy a „hivatalos” receptekben nem ajánlják, sőt tiltják őket, nekik valamiért mégis működnek. Mutatunk pár ilyen hasznos tippet.