8 üdítően gyümölcsös dzsem, amely bárki számára könnyen elkészíthető

A dzsemek között a házi a legfinomabb - szinte nincs ember, aki ne így gondolná. Próbáld ki Te is ezeket a gyümölcsös különlegességeket, a család imádni fogja! (x)

1. Eper-grapefruit dzsem

A két gyümölcs elegye közel sem alkot fanyar párosítást, a frissítő dzsemet süteménybe, vagy joghurt édesítőjeként is egyaránt ajánljuk.

Recept itt!

2. Gyömbéres eperdzsem

Egy kevés gyömbér hozzáadásával teljesen új értelmet nyer az eperdzsem fogalma.

Recept itt!

3. Krémes eper-banándzsem gyerekeknek

A gyerekek garantáltan imádni fogják!

Recept itt!

4. Málna-kajszi dzsem lime-mal

Akár fagyasztott gyümölcsből is elkészítheted, bár hamarosan nagyobb mennyiségben is kaphatunk majd friss málnát!

Recept itt!

5. Mirabella szilvadzsem almaborral

Egy kis kakukkfűvel igazán különleges ízt varázsolhatsz ennek a dzsemnek!

Recept itt!

6. Fűszeres-aranyló sárgabarack dzsem

Almalé, egy kis fahéj és gyömbér. A végeredmény mennyei!

Recept itt!

7. Sárgabarack dzsem

Az egyszerűségében rejlik a népszerűsége!

Recept itt!

8. Multivitaminos kajszidzsem

Narancslétől és répalétől lesz igazán kirobbanó formában az, aki ezt a dzsemet választja.

Recept itt!

TOVÁBBI NYÁRI RECEPTEKET ITT TALÁLSZ!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek