8 csirkés recept, amit ki kell próbálnod

Következzen a nyolc legjobb csirkés recept, inspirálódj egész hétre! 

Csirke, csirke, mindig csak a csirke! A legolcsóbbnak számító baromfihúsból jót kapni manapság nehéz, de nem lehetetlen: mindenképp a piacon és a henteseknél érdemes próbálkozni a nagy áruházak kínálata helyett. Az a helyzet, hogy ti is ezeket a recepteket keresitek a legtöbbször és ebből töltötök fel a legtöbbet, mi pedig most a legjobbak közt próbáltunk szelektálni. Mivel a csirkének viszonylag semleges az íze, így nem kell nagyon bizarr ízesítésekben gondolkodni: azt nem állítjuk, hogy minden, de a hozzávalók széleskörű skálája rendelkezésünkre áll, hogy a csirkehúst élvezetesebbé tegyük. Nyolc szuper tipp következik!

  1. 1.

    Ropogós csirke vajas sárgarépával

  2. 2.

    Mézes-chilis csirkesaláta

  3. 3.

    Corn flakes csirke Sally konyhájából

  4. 4.

    Sóágyon sült rozmaringos csirke

  5. 5.

    Chicken Karahi

  6. 6.

    Chicken curry

  7. 7.

    Mézes - narancsos csirke

  8. 8.

    Mézes-mustáros csirkecombok Gréti konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek