8 csirkés recept, amit ki kell próbálnod

Következzen a nyolc legjobb csirkés recept, inspirálódj egész hétre! 

Csirke, csirke, mindig csak a csirke! A legolcsóbbnak számító baromfihúsból jót kapni manapság nehéz, de nem lehetetlen: mindenképp a piacon és a henteseknél érdemes próbálkozni a nagy áruházak kínálata helyett. Az a helyzet, hogy ti is ezeket a recepteket keresitek a legtöbbször és ebből töltötök fel a legtöbbet, mi pedig most a legjobbak közt próbáltunk szelektálni. Mivel a csirkének viszonylag semleges az íze, így nem kell nagyon bizarr ízesítésekben gondolkodni: azt nem állítjuk, hogy minden, de a hozzávalók széleskörű skálája rendelkezésünkre áll, hogy a csirkehúst élvezetesebbé tegyük. Nyolc szuper tipp következik!

 1. 1.

  Ropogós csirke vajas sárgarépával

 2. 2.

  Mézes-chilis csirkesaláta

 3. 3.

  Corn flakes csirke Sally konyhájából

 4. 4.

  Sóágyon sült rozmaringos csirke

 5. 5.

  Chicken Karahi

 6. 6.

  Chicken curry

 7. 7.

  Mézes - narancsos csirke

 8. 8.

  Mézes-mustáros csirkecombok Gréti konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!