8 csirkés recept, amit ki kell próbálnod

Következzen a nyolc legjobb csirkés recept, inspirálódj egész hétre! 

Csirke, csirke, mindig csak a csirke! A legolcsóbbnak számító baromfihúsból jót kapni manapság nehéz, de nem lehetetlen: mindenképp a piacon és a henteseknél érdemes próbálkozni a nagy áruházak kínálata helyett. Az a helyzet, hogy ti is ezeket a recepteket keresitek a legtöbbször és ebből töltötök fel a legtöbbet, mi pedig most a legjobbak közt próbáltunk szelektálni. Mivel a csirkének viszonylag semleges az íze, így nem kell nagyon bizarr ízesítésekben gondolkodni: azt nem állítjuk, hogy minden, de a hozzávalók széleskörű skálája rendelkezésünkre áll, hogy a csirkehúst élvezetesebbé tegyük. Nyolc szuper tipp következik!

  1. 1.

    Ropogós csirke vajas sárgarépával

  2. 2.

    Mézes-chilis csirkesaláta

  3. 3.

    Corn flakes csirke Sally konyhájából

  4. 4.

    Sóágyon sült rozmaringos csirke

  5. 5.

    Chicken Karahi

  6. 6.

    Chicken curry

  7. 7.

    Mézes - narancsos csirke

  8. 8.

    Mézes-mustáros csirkecombok Gréti konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Ciniminis keksz

Hatalmas rajongói vagyunk a hagyományos csokidarabkás keksznek, de ez a fahéjas-fehércsokis talán még nagyobb kedvencünk lett. A kívül ropogós, belül szaftos fahéjas sütik önmagukban ...

Könnyű kráterszelet

Egy igazi magyar klasszikus, ami biztosan rengeteg születés- és névnapot, lagzit és egyéb ünnepet megédesített már: bizony, itt a kráterszelet. Puha kakaós piskótával, lágy ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készül a lusta asszony „töltött" káposztája: haraszt nélkül is...

A töltött káposzta egy igazi magyar klasszikus, amely minden ünnepi asztalon megállja a helyét, de az elkészítése nem éppen a leggyorsabb feladat. Aki kóstolta, már, tudja, hogy az íze minden fáradozást megér, de mi van akkor, ha valaki szeretné élvezni ezt az ízvilágot a hosszadalmas előkészületek nélkül? Itt jön képbe a lusta asszony „töltött" káposztája, amely haraszt (káposztalevél) nélkül, egyszerűbb és gyorsabb formában hozza el a klasszikus töltött káposzta ízét. Ez az étel nemcsak praktikus, de ugyanolyan laktató és finom, mint az eredeti változat.

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...