7 omlós, libamelles fogás Márton-napra

A Márton-nap elengedhetetlen fogása a liba, na de ki mondta, hogy ragaszkodni kell a combhoz? Ha a libamell mellett döntesz, innen válassz:

  1. 1.

    Libamell sült aszús-mazsolás mártással

  2. 2.

    Rozmaringos libamell-rizottó

  3. 3.

    Anyukám sóletje

  4. 4.

    Sült libamell párolt káposztával és loksával

  5. 5.

    Serpenyős rozmaringos libamell, őszies párolt káposztával, ropogós krumpligombóccal

  6. 6.

    Libamell vörösáfonyás zöldsalátával

  7. 7.

    Libamell sajtos krumplipürével, narancsos-mézes sárgarépával

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek