7 nap, 7 étel – Magyaros hetet tartunk, a leggyorsabb receptekkel

A magyaros fogások ugyan nem a legegészségesebbek vagy a legelegánsabbak, mégis bármikor nagyon szívesen előhúzzuk őket a receptkönyvünkből – főleg akkor, ha valami gyorsat, egyszerűt és bombabiztosat főznénk ebédre.

Ha nagyon meguntuk más nemzetek konyháinak ízét, hiányoljuk a hagyományos, nagymama által főzött étkeket, akkor szenteljük ezt a hetet a magyaros fogásoknak. De nem ám csak a nosztalgia miatt, hanem azért is, mert ezek az étkek könnyen, seperc alatt összedobhatók (így nem kell majd órákat a konyhában töltenünk), valamint laktatóak és közkedveltek (így nem kell majd kétfélét főznünk a finnyások miatt) is. Maradjunk tehát a magyaros fogásokkal 7 napig, lakjunk jól levessel, tésztával, rakottassal.

Nézd meg galériánkban a hétre szánt magyaros menüsort!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Vesd bele magad az őszbe az alábbi cikkekkel:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!