7 nap, 7 étel – Nyári klasszikusok megspékelt verzióit kapjuk ebédre

Minden évszaknak megvannak a maga klasszikusai: nyáron például előszeretettel főzünk a szezon zöldségeivel főzelékeket, lecsókat, rakottasokat és egytálételeket. A héten is végigzongorázzuk majd ezt a listát, de kivételesen némi újdonságot is csempészünk minden fogásba.

Nyáron nagy kapufa lenne, ha nem főznénk a szezon legfinomabb és legfrissebb alapanyagaival, ha nem készítenénk el a napfényes évszak klasszikusnak számító fogásait. A lecsó, a tökfőzelék, a paprikás krumpli vagy a gazpacho mind kicsattanóan nyári recept, amit akár hétről hétre újra szívesen fogyasztunk a nagy melegben. Persze, ha néhanapján némi újdonságot is belevinnénk a történetbe, inkább készítsük el az alábbi, megspékelt klasszikusokat. Hasonlóak, mégis kicsit mások: épp ez adja izgalmukat!

Nézd meg galériánkban a hétre szánt, megspékelt klasszikusokat, a receptekért kattints a képre!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több nyári ötlet, recept és finomság vár:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

8 krumplis ragu, ami nyáron sem terheli a gyomrot

A burgonya elsősorban úgy él a fejünkben, mint egy szénhidrátdús, elnehezítve laktató alapanyag, pedig belőle is főzhetünk olyan ragukat, egytálételeket, amelyek könnyedebbek. Például az alábbi krumplis ragukat.