7 nap, 7 étel – A nyár felé száguldunk gyors ebédekkel

Napfény járja át a szívünk újra, ezért 7 darab nyári receptet hoztunk el az útra. Az útra, ami 7 rohanós, munkás, megpihenős, ügyintézős, szaladgálós napból áll majd, így mindenképpen szükségünk lesz bombajó, örömhozó, de legfőképpen egyszerű ebédekre.

Főzni önmagában is nagy élmény, de nyáron, amikor a hőmérséklet egyre csak növekszik, a nap csak egyre több ágra süt, és minden tele van friss, zamatos zöldségekkel-gyümölcsökkel, na akkor okoz igazán örömet a konyhai alkotás. Éljük is meg a nagy örömködésünket, főzzünk nyáriasan, főzzünk ízletesen, főzzünk gyorsan. Ebben nyújt segítséget, kapaszkodót az alábbi 7 recept. Indulhat a hét?

Nézd meg galériánkban a hét 7 ételét:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több napfényes recept vár:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 ínycsiklandozó uzsonna, ami forrólevegős sütőben készül

Az uzsonna általában egy egyszerű szendvicset vagy egy gyorsan bekapott kekszet és almát jelent, de az airfryer segítségével ennél sokkal többet is kihozhatunk belőle. A forrólevegős sütővel ugyanis gyorsan és egyszerűen készíthetünk változatos, isteni és tápláló uzsonnákat, amelyeket akár könnyedén magunkkal is vihetünk.