6 könnyen elkészíthető, mennyei SÓS PALACSINTA

A változatosság kedvéért most nem édes, hanem nagyon vagány sós palacsintát hoztunk nektek, amelyekhez akár még a húsvéti maradék is felhasználható.

  1. 1.

    Hortobágyi húsos palacsinta maradék sült húsból

  2. 2.

    Japán palacsinta SPAR konyhájából

  3. 3.

    Ázsiai medvehagymás palacsinta

  4. 4.

    Palacsinta firenzei módra

  5. 5.

    Sós rakott palacsinta

  6. 6.

    Sós, céklás palacsinta tonhallal

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!