7 cseresznyés desszert cukor nélkül

Eperszezon vége, cseresznye szezon eleje - nincs okunk a búslakodásra! Cseresznyéből is csodás desszerteket készíthetünk, akár cukor hozzáadása nélkül is!

A tavaly decemberi, környékünket sújtó katasztrófahelyzetet előidéző jégverés következtében egyik hatalmas, öreg cseresznyefánk kettétört. Nem viccelek, tényleg. Mázli, hogy van még egy másik cseresznyefánk is, bár a kidőlt fánk volt a bővebben termő. Mindenesetre itt a cseresznye, gyermekkorom egyik kedvenc gyümölcsének szezonja.

Gyakorlatilag bármennyit meg tudok enni belőle nyersen (ez mondjuk nem mindig bizonyul jó ötletnek), de nagyon szeretem pitében, piskótában is, egyszerűen, faksznik nélkül.

Cseresznyekedvelő társaimnak kiválogattam most 7 db, cukor nélkül elkészíthető cseresznyés desszert receptjét. Akinek ez nem elég, nézzen körül a többi cseresznyés recept között, és készítse el azokat cukor nélkül!

Olvasd el!

Top 15 torta cukor nélkül

 1. 1.

  Cseresznyés paleo süti

 2. 2.

  Reform cseresznyés rétes

 3. 3.

  Cseresznyés-epres reform clafoutis

 4. 4.

  Kefires cseresznyés muffin

 5. 5.

  Kevert gyümölcsös paleo süti

 6. 6.

  Gyümölcsös piskóta cukor és zsiradék nélkül

 7. 7.

  Cseresznyés pohárkrém cukormentesen

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.