7 cseresznyés desszert cukor nélkül

Eperszezon vége, cseresznye szezon eleje - nincs okunk a búslakodásra! Cseresznyéből is csodás desszerteket készíthetünk, akár cukor hozzáadása nélkül is!

A tavaly decemberi, környékünket sújtó katasztrófahelyzetet előidéző jégverés következtében egyik hatalmas, öreg cseresznyefánk kettétört. Nem viccelek, tényleg. Mázli, hogy van még egy másik cseresznyefánk is, bár a kidőlt fánk volt a bővebben termő. Mindenesetre itt a cseresznye, gyermekkorom egyik kedvenc gyümölcsének szezonja.

Gyakorlatilag bármennyit meg tudok enni belőle nyersen (ez mondjuk nem mindig bizonyul jó ötletnek), de nagyon szeretem pitében, piskótában is, egyszerűen, faksznik nélkül.

Cseresznyekedvelő társaimnak kiválogattam most 7 db, cukor nélkül elkészíthető cseresznyés desszert receptjét. Akinek ez nem elég, nézzen körül a többi cseresznyés recept között, és készítse el azokat cukor nélkül!

Olvasd el!

Top 15 torta cukor nélkül

 1. 1.

  Cseresznyés paleo süti

 2. 2.

  Reform cseresznyés rétes

 3. 3.

  Cseresznyés-epres reform clafoutis

 4. 4.

  Kefires cseresznyés muffin

 5. 5.

  Kevert gyümölcsös paleo süti

 6. 6.

  Gyümölcsös piskóta cukor és zsiradék nélkül

 7. 7.

  Cseresznyés pohárkrém cukormentesen

Címlapról ajánljuk

7 igazán csúnya lakberendezési baki

Vannak bizony olyan lakberendezési divathullámok, amelyeket azóta próbálunk feledni, hogy valaha szembejött velünk otthon vagy (szerencsésebb esetben) egy szomszédnál, egy filmben vagy az interneten. Lássunk pár igazán csúnyát, a teljesség igénye nélkül.

Brecz Judit

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.