6-féleképpen elkészített, fantasztikus tejfölös csirke

A tejföl és csirke szuper párosítás. Használd pácként, lágyítsd a ragu ízeit, vagy rétegezd tepsiben a húst, és locsold meg tejföllel!

  1. 1.

    Tejfölös-boros csirkecombok

  2. 2.

    Tejfölben pácolt csirkemell cukkinis rösztivel

  3. 3.

    "Nem lehet abbahagyni” csirke – ahogy Peti készíti

  4. 4.

    Csirkemell tejfölös-currys szószban

  5. 5.

    Tejfölös-sajtos csirkemell

  6. 6.

    Tejfölben sült csirkecombok

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek