5 vacsora, amit imádni fogsz!

Már várjuk a tavasz első napsugarait, a piacok zöldség- és gyümölcsáradatát! De addig is, míg ez bekövetkezik, pár egyszerű, ám igazán nagyszerű vacsorával teszünk a mélabú ellen!

{ GALÉRIA = title:5%20vacsora%2C%20amit%20im%C3%A1dni%20fogsz, 1,2,3,4,5 }

Csütörtökön sem ülünk a babérjainkon, a túrófánk rögtönzött közvélemény-kutatásunk szerint egyöntetű kedvenc a családokban, főleg, ha házi baracklekvárt is kínálunk mellé. Nagyon egyszerű, békebeli fogás, ami csak frissen elkészítve az igazi – na, nem mintha arra számítanánk, hogy marad belőle másnapra is. A hetet már egy könnyebb krémmel zárjuk: a guacamole pikáns avokádókrémet jelent, csak friss, érett gyümölcsből készítsük! Először talán idegennek tűnik majd az ötlet, de garantáljuk, ha elkészül, le sem tudunk majd állni vele! Tálaljuk pirítós mellé, egy pohár finom borral – elvégre hétvége van!5 vacsora, ahogy még nem próbáltad >>

Tejföl-kisokos >>

A rovat korábbi cikkeiért kattints ide! >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

7 étterem isteni nyári főzeléke, a legjobb séfektől

Ha egy igazán jó étterem étlapján főzeléket láttok, szavazzatok neki bizalmat! Jó eséllyel pezsdítő élmény vár rátok: a séfek egyik izgalmas, új terepe a menzásnak elkönyvelt főzelékek felújítása, ha úgy tetszik, újragondolása. Így kerül szexin roppanós elem a sokat kárhoztatott paradicsomos káposztára, és így születik többféle textúrából összeállított krumplifőzelék. Most 7 éttermet ajánlunk, ahol csoda főzelékeket ehettek!

Nosalty

További cikkek