5 vacsora, amit imádni fogsz!

Már várjuk a tavasz első napsugarait, a piacok zöldség- és gyümölcsáradatát! De addig is, míg ez bekövetkezik, pár egyszerű, ám igazán nagyszerű vacsorával teszünk a mélabú ellen!

{ GALÉRIA = title:5%20vacsora%2C%20amit%20im%C3%A1dni%20fogsz, 1,2,3,4,5 }

Csütörtökön sem ülünk a babérjainkon, a túrófánk rögtönzött közvélemény-kutatásunk szerint egyöntetű kedvenc a családokban, főleg, ha házi baracklekvárt is kínálunk mellé. Nagyon egyszerű, békebeli fogás, ami csak frissen elkészítve az igazi – na, nem mintha arra számítanánk, hogy marad belőle másnapra is. A hetet már egy könnyebb krémmel zárjuk: a guacamole pikáns avokádókrémet jelent, csak friss, érett gyümölcsből készítsük! Először talán idegennek tűnik majd az ötlet, de garantáljuk, ha elkészül, le sem tudunk majd állni vele! Tálaljuk pirítós mellé, egy pohár finom borral – elvégre hétvége van!5 vacsora, ahogy még nem próbáltad >>

Tejföl-kisokos >>

A rovat korábbi cikkeiért kattints ide! >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?