A 4 legolcsóbb zöldség a szűkös januári szezonra

Januárban általában még annál is kevesebb a pénz, mint megszoktuk. Főzzünk és süssünk most kapható, egészen olcsó, szezonális és univerzális zöldségekkel, lehetőleg húsmentesen.

Az évkezdő időszak sosem a legbarátibb anyagi szempontból, így karácsony után. A pénztárca karcsú, a hűtő üres, enni viszont kell – készítsünk lehetőleg gyomorkönnyítő, zöldséges, húsmentes ételeket a 4 szezonálisan kapható legolcsóbb alapanyagunkból!

A 4 legolcsóbb zöldség a januári szezonra

Mert bizony, a cékla, a vöröshagyma, a cukkini és a sárgarépa mind-mind mai napig elérhető áron mozognak barátaikhoz képest, lássuk, melyikből mit ajánlott főzni és sütni!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több tartalom:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek