A 4 legolcsóbb zöldség a szűkös januári szezonra

Januárban általában még annál is kevesebb a pénz, mint megszoktuk. Főzzünk és süssünk most kapható, egészen olcsó, szezonális és univerzális zöldségekkel, lehetőleg húsmentesen.

Az évkezdő időszak sosem a legbarátibb anyagi szempontból, így karácsony után. A pénztárca karcsú, a hűtő üres, enni viszont kell – készítsünk lehetőleg gyomorkönnyítő, zöldséges, húsmentes ételeket a 4 szezonálisan kapható legolcsóbb alapanyagunkból!

A 4 legolcsóbb zöldség a januári szezonra

Mert bizony, a cékla, a vöröshagyma, a cukkini és a sárgarépa mind-mind mai napig elérhető áron mozognak barátaikhoz képest, lássuk, melyikből mit ajánlott főzni és sütni!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több tartalom:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ilyen komoly volt a dínom-dánom a vidéki lakodalmakon 200 éve

Ha vidékre megyünk, még sok helyen fellelhetünk régről megmaradt szokásokat az olyan ünnepek és jeles napok alkalmával, mint például a lakodalom. Menjünk most vissza ezeknek a szokásoknak a gyökeréig, nézzük meg, hogyan is nézett ki egy vidéki lakodalom két évszázaddal ezelőtt!