3 lédús finomság a hőség ellen!

A folyadékpótlás sokunknak kín, mert egyszerűen nem megy le az a 2-3 liter víz ilyen melegben sem, pedig tudjuk, hogy NAGYON kéne. Hoztunk 3 finom trükköt, így könnyebb lesz!

Egész nap szemezel a 1,5 literes ásványvizes-palackoddal, amiből még csak két ujjnyi fogyott, és próbálod rárerőszakolni magad, hogy legurítsd? És ott a tudat, hogy ez még mindig nem elég. Mert még egyszer ennyi kéne. Na, hát ilyenkor érdemes más formában is bevinni azt a folyadékot, jöhetnek a (hideg) levesek, turmixok, smoothiek, a limonédák, a jegesteák...

.... vagy jöhet ez a 3 isteni lédús ötlet!

1. A felpörgető turmix

2 tálka görögdinnye, 1/2 tálka ananász, 2 (vér)narancs, 1/2 lime - turmixold, idd meg, élvezd!

2. Kávé helyett zöldtea!

Forralj kb. fél liter vizet, tegyél bele 1-2 zöldteafiltert , de jobb a szálas zöldtea, áztasd 10 percig. A bögrédbe rakj jócskán friss mentaleveleket, szórd meg némi édesítővel (nem muszáj), öntsd rá a teát, hagyd 3-5 percig, és idd meg! Hidegen is kiváló. Frissít, hidratál, felébreszt, antioxidáns hatású, egészséges.

3. A lédús fagyi

Válassz vizes, lédús gyümölcsöt hozzá, mint például a görögdinnye vagy a lime. 4 bögre (1 bögre= 2,5 dl) görögdinnye, 1/4 bögre cukor (inkább nyírfacukor vagy eritrit), 1 lime leve. Öntsd a jégkrémkészítődbe, irány a mélyhűtő, és voilá!

Mi a NoSalty Webshop fagyikészítő formáját ajánljuk!

(videó forrása: leaf)

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...