2 ultrabrutál SZENDVICSTORONY húsos illetve vega verzióban

Gondolkoztunk, mit alkossunk, ami kicsit formabontó, és a húsevők meg a vegák is bírnák. Nem kicsit. Ugyanis ezek hatalmasak. Trendi szendvicstornyokat mutatunk!

Főszerkesztőnk egyik nap úgy ébredt fel, hogy a fejében az 'óriás szendvics' kifejezés kattogott,és megkért, hozzak már össze egy olyan igazi omega brutál nagy szendvicset, amik most mennek a neten. Kigondoltam rögtön kétfélét, nemár ne lehessen miből válogatni: az egyik húsos lett, a másik (csak) vega. (Bocs, vegánok...)

via GIPHY

1. A ZÖLDSÉGES SZÖRNY

A zöldséges vegába kentem egy görögjoghurtos-majonézes-zöldhagymás-citromos szószt, szeleteltem rá avokádót, mozzarellát, majd rápakoltam egy jó réteg uborkás-jégsalátás-olívaolajas zöldséghalmot - mindezt nem kevés friss, teljes kiőrlésű kenyéren kell elképzelni. Tökéletes reggeli vagy vacsora, mert jóval könnyedebb, mint ami most következik!

Flóra is eszméletlent alkotott:

Amerika kirántotta az olaszok kedvencét: íme a RÁNTOTT RAVIOLI!

2. A HÚSOS SZÖRNY

Szóval ez a húsos tényleg brutálisan laktató lett, masszív ebédötlet. Készült ugyanis hozzá sütőben sült kaliforniai paprika, amit pankómorzsában rántottam ki (!), aztán hozzácsaptam egy feketeolívás-majonézes illetve egy paradicsomos kencét is, ezeket rétegeztem. A bagettek egyik belső felére mozzarellasajt olvadt, és itt jött a durvulás:

olasz érlelt sonka, olasz szalámi, tarja, fekete erdei sonka, mortadella, gomolyasajt, lilahagyma, jégsaláta és sült bacon is került rá! <3

Melyikre nevezel be? Mindkettőre? OKÉ!

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek