11 csábító derelye és nudli vegyesen
Derelye, barátfüle - lekvárral, mákkal, tejföllel, fahéjjal. Ja és hozzá/mellé/helyette egy kevés nudli vagy vicces nevén angyalbögyölő! Jönnek a receptek!
Derelye, barátfüle - lekvárral, mákkal, tejföllel, fahéjjal. Ja és hozzá/mellé/helyette egy kevés nudli vagy vicces nevén angyalbögyölő! Jönnek a receptek!
Zárjuk a hetet egy igazán ütős ebéddel, ami után mind a tíz ujjatokat megnyaljátok. Ízes karalábéleves, szaftos pásztortarhonya és habos-csokis profiterol várja, hogy eltüntessétek őket.
NosaltyBebarnult guacamole? Mai napi tippünkből megtudhatod, mit kell tenned, hogy többet ne forduljon elő!
Szász NóriMiért esik majdnem ugyanannyira jól evésről beszélni, vagy épp olvasni, mint enni? Miért került ki a gasztronómia az irodalom fontos témái közül, és miért lenne fontos, hogy visszakerüljön? Egyedül jobb főzni, vagy társaságban, és vajon hogy változott a rézmozsár NDK darálóvá? Többek között ezekről is beszélgettünk Nyáry Krisztiánnal.
Kormos LiliA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Retró, hagyományos, klasszikus kedvencek várnak. Minden van itt, amire vágynál, ha a legkedveltebb húsvéti süteményekre ácsingózol. Melyik a favorit?
Bár még csak közelítünk a tavaszhoz, többen is elkezdhettek már dolgozni a nyári álomalak elérésén – ha gyakorlatban nem is, fejben már mindenképpen. A sikerhez persze számtalan faktor hozzájárul, de az biztos, hogy ha a napot megfelelően indítjuk, máris sokat tehetünk azért, hogy leszaladjanak a télen felszedett plusz kilók.