Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egy 107 éves bácsi szerint ez az étel a hosszú élet titka

A 107 éves nyugdíjas minden pénteken halat eszik, állítása szerint ez tartja fitten, de ez nem is esik nehezére, hiszen rajongója a fish and chipsnek!

Mi lehet a hosszú élet titka? Sport, egészséges táplálkozás vagy a jó genetika? Nehéz megmondani, tény, hogy ezek mind hozzásegítik az embert a kiegyensúlyozott mindennapokhoz. Egy 107 éves nyugdíjas bácsi azt mondja, hosszú életének titka az, hogy hetente egyszer halat, legtöbbször legkedvesebb fogását, fish and chipset eszik.  

John Tinniswood, az Egyesült Királyság jelenleg kilencedik legidősebb embere. A pénteki halnapoknak hálás az egészségéért, úgy tartja a második világháború után ez az állandóvá vált fish and chips szokás tartja fitten. A bundázott hal sültkrumplival és mártással a mai napig az egyik legkedveltebb gyorséttermi kajának számít.

A bácsi 107. születésnapját ünnepelte augusztusban, egy idősek otthonában, ahol a séf minden pénteken halnapot tart, a férfi és a többi lakó legnagyobb örömére. John egyébként lelkes focirajongó, a Liverpool FC csapat szurkolója, aki azt mondja a kedvenc fogása mellett a folyamatos tanulás tartja aktívan. „Mindig azt mondom, hogy soha ne menj lefeküdni éjjel anélkül, hogy valami újat megtanultál.” Minden reggel elolvassa a napilapokat mielőtt kikel az ágyból, és a pénzét is saját maga kezeli, még most is. 

„Ugyanúgy érzem magam most, mint a 80-as éveimben, igazából semmi sem változott.” Nagyon sok fish and chipset kívánunk még neki! 

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: mirror.co.uk/Mercury Press & Media

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!