Gombás-medvehagymás omlett recept

Gombás-medvehagymás omlett
Gombás-medvehagymás omlett
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Dekoratív, színes és finom.

hozzávalók / 1 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, vacsora
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

Gombás-medvehagymás-paradicsomos omlett, hagymás-gombás omlett, zöldséges omlett
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk, öntünk bele tejet, szórunk rá lisztet, vágunk rá petrezselymet, chili paprikát, összekeverjük.
  2. A gombát felszeleteljük, a paprikákat, újhagymát karikára vágjuk, a fokhagymát aprítjuk, a paradicsomból vágunk egy karikát, a többit és a medvehagymát daraboljuk.
  3. Egy serpenyőben olajon megdinszteljük a zöldségeket, fűszerezzük, és félretesszük.
  4. A serpenyőbe ismét teszünk kevés olajat, beleöntjük a tojást, sülés közben kavargatjuk, húzogatjuk. A felére rápakoljuk a tölteléket, a másik felét ráhajtjuk, majd tányérra tesszük.
  5. Rakunk rá egy szelet paradicsomot, díszítjük medvehagymával és petrezselyemzölddel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 982
elküldve: 0
receptkönyvben: 23
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

386