hozzászólások

leírás

Természetes vaníliával, illetve kristályvanilinnel ízesített cukor, ami elengedhetetlen kelléke a különféle édes süteményeknek, krémeknek, mártásoknak, sodóknak, parféknak.
Ízesítőként, illetve a tálaláskor porcukorral keverve díszítésként használjuk.
Édesítsd meg a sütiket Dr. Oetker Vanillincukorral!

mikor vegyem

Bármikor megvásárolható, de otthon is nagyon egyszerűen elkészíthetjük.
100 g kristálycukorba beleteszünk 2 db félbevágott vanília rudat és jól záródó üvegben pár napig - akár egy hétig is - érleljük. Ezután kávédarálóval az egészet ledaráljuk és elrakjuk.

hogyan tároljam

Jól záródó üvegben, száraz, hűvös helyen, fénytől védve tároljuk.
Minden háztartás elengedhetetlen kelléke.

Vaníliás cukor alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!