Hűtsd magad fagyikelyhekkel!

Ebben az őrült nagy melegben nincs is jobb, mint egy csodásan feldíszített fagyikehely! Málna, vanília, csokoládé - mi a kedvenc összeállításod? Mutatunk párat ötletadónak!

A fent említett retro fagyihármason túl Te milyen összeállításra szavazol? A csokis-diós, a mandulás-vaníliás, vagy a gyümölcsös vonalat kedveled? Bármi is legyen az alapja a kelyhednek, szórj rá aprított, pirított magvakat, töfködj bele pár gyümölcsdarabkát és locsold meg bőven öntettel. Utána jöhet az élvezet nagykanállal! Íme pár variáció, ami meghozza a kedved hozzá!

  1. 1.

    Gyümölcsös fagylaltkehely másképp

  2. 2.

    Házi banana split

  3. 3.

    Mascarponés álomkehely fagyival

  4. 4.

    Vaníliafagyi cseresznyejammel és vodkával

  5. 5.

    Vaníliafagylalt sárgabarackkal és vodkával

  6. 6.

    Vaníliás őszibarack fagyikehely diós szósszal

  7. 7.

    Fagylaltkehely

  8. 8.

    Krémes joghurtos ananászfagylalt diétásan

  9. 9.

    Őszibarack fagyi csokiöntettel

  10. 10.

    Paleo gyümölcsfagyi

  11. 11.

    Áfonyafagylalt

  12. 12.

    Balzsamecetes-narancsos joghurtfagyi

  13. 13.

    Banánfagyi mézes kakaóvajjal

  14. 14.

    Citromfüves-mentás citromfagylalt

  15. 15.

    Ribizlis-málnás túrófagyi

  16. 16.

    Almáspite-fagyi

  17. 17.

    Görög mézes-joghurtos fagyi light

  18. 18.

    Ír kávéfagyi

  19. 19.

    Kókuszos-csokis banánfagylalt

  20. 20.

    Nutella fagyi

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?