Az aranyfagyi az új pucctrend

Honnan máshonnan, mint Japánból ered az az új gasztroőrület, ami most ismét az édesszájúakat hozza lázba. Megérkezett az aranyfagyi!

A Kanazawa nevű Japán város egyik fagylaltozója kezdte el árusítani azt az aranyfagyit, amiben tényleg van arany. A feltűnően glamúros finomság a mindenki által ismert csavaros fagyi, amit legvégül egy ehető aranyfóliával borítanak be.

Akik kóstolták, mind azt mondják, hogy az aranyborításnak tulajdonképpen semmilyen íze sincs, ezért ez az új fagyiőrület inkább csak a látványról szól, amit mindenki örömmel oszt meg a közösségi oldalakon is.

Egy tölcsér aranyfagyi ára egyébként 1000 japán jenbe, tehát átszámítva nagyjából 2500 forintba kerül. Te költenél ennyit egy gombóc luxy fagylaltra?

(via BusinessInsider)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek