Fotógaléria
Törököt főztünk!
<!-- { GALÉRIA = title:T%C3%B6r%C3%B6k%C3%B6t%20f%C5%91zt%C3%BCnk!, 4,0,1,2,3 } -->
adminCímlapról ajánljuk
Nosalty-kvíz: Hány mérgező gombát ismersz fel a képekről?
Amíg tart a gombaszezon, és az erdőt járjuk, addig szinte biztosan lépten-nyomon mi is belebotlunk az erdő apró lakóiba. Igen ám, de érdemes körültekintően közeledni feléjük, ugyanis nem mindegyik híres jószándékáról. Most olyan gombákat kell felismernetek képekről, melyek hazánkban is megteremnek, azonban mérgező hatásuk miatt tilos a fogyasztásuk.
Balogh LillaMit főzzek ma? Köménymagleves, ropogós pulyka schnitzel orzóval és óriás...
A vasárnapnak megadjuk a módját: ízes leves, rántott hús, de pulykából és kedvenc gyerekkori csemegénk óriás változata érkezik a tányérunkra.
Balogh LillaZöld erő a tányéron: ezért érdemes klorofillt fogyasztani
A növények életét adó zöld pigment az emberi szervezetben is csodát tehet. Nemcsak méregtelenít és energiát ad, hanem belülről frissít és védi a sejteket.
Németh OrsiTovábbi cikkek
Nosalty-kvíz: Hány mérgező gombát ismersz fel a képekről?
Amíg tart a gombaszezon, és az erdőt járjuk, addig szinte biztosan lépten-nyomon mi is belebotlunk az erdő apró lakóiba. Igen ám, de érdemes körültekintően közeledni feléjük, ugyanis nem mindegyik híres jószándékáról. Most olyan gombákat kell felismernetek képekről, melyek hazánkban is megteremnek, azonban mérgező hatásuk miatt tilos a fogyasztásuk.
Ezt a magyar vörösbort választották a világ legjobbjának
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ismét kihagyhatatlan Parkside akció: pillanatok alatt felfűti a szobát a...
Megéri fellapozni az akciós újságokat, ugyanis a hétvégén megint olyan Parkside eszközre csaphatunk le a Lidlben, ami tél előtt nagyon jól jöhet.
Top Receptek
Krémes fokhagymamártás pár perc alatt - a húslevesből maradt hús...
Gyerekkorunk egyik legfinomabb vasárnapi íze volt: a gőzölgő húsleves után a főtt hús mellé mindig járt valamilyen szósz – és a fokhagymás volt az egyik legkedveltebb. Ez a krémes, ...
Ropogós, omlós, sült kacsacomb - Vicikótól
Nálunk minden Karácsonykor ez a menü. Nagyon szeretjük a kacsát. Addig-addig kísérleteztem a sütéssel, míg rájöttem erre a módszerre. Ahogy írtam a receptben, teljesen kisül a ...