Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Meghan Markle hatására megváltozott a királyi hűtő tartalma - és sokunknál ugyanez van a frigóban!

Lássuk, miket pakol a királyi hűtőbe Meghan - annyit elárulunk, sokunknál ugyanez fogadná azt, aki belesne a fridzsiderbe.

Meghan Markle beilleszkedése a királyi családba még nem ért véget - azonban ő sem eszi olyan forrón a kását, és bizony ragaszkodik saját szokásaihoz, étrendjéhez, kedvenceihez. Na nehogy már mindenről le kelljen mondani - főleg, mikor ilyen trendi lett egészségesen étkezni. Ettől az ételtől például szigorúan el van tiltva, csak úgy, mint a család többi tagja.

Andrew Morton, a brit királyi család életrajzírója szerint Meghan nem csak nőként van nagy hatással Harry herceg életére - hanem étrendjére is.

Meghan imád enni, szeret új ízeket felfedezni, kísérletezni, ebbe pedig Harry-t is bevonja - ezzel együtt viszont a hűtő tartalmát is alaposan átalakította. 

Nézd meg, milyen sütit sütött Meghan:

Lesd meg, mit sütött Meghan Markle - KÉPPEL!

Hogy mit találnánk a hűtőjükben, ha belekukkanthatnánk? Meghan kedvenceit: hummuszt, répát, zöld smoothie-t, mandulát, chiapudingot biztosan - csupa egészséges étket. Csak remélni tudjuk, hogy Harry sem utálja ezeket maradéktalanul.

Egyébként, mióta gyermeket várnak, Harry a hírek szerint már alkoholt sem iszik szolidaritásból, sőt, állítólag jógázni is elkezdett, szóval ahhoz, hogy valóban odavan feleségéért, nem nagyon fér kétség.

Ezt láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

Így készítsd el Meghan Markle zöld chilis, avokádós mártogatósát!

címlapfotó; cikkforrás

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!