FacérKonyha: Reggeli különkiadás - Az 5 perces villantós, tojásos-sajtos-baconös szendó

Van az úgy, hogy egy jól sikerült este után reggel is villantanánk egyet, na, ilyenkor jön jól ez a hipergyors szendó! Ja, és közben simán megihatjuk a reggeli kávénkat is!

A reggelikészítés, és már úgy önmagában a reggelizés is elég távol áll tőlem, tudom-tudom, "ez a nap legfontosabb étkezése...", "amilyen a reggelid, olyan lesz az egész napod..." és hasonlók, de valahogy nekem ez általában mégis elmarad. :/(Tényleg, a shimejis tésztámat láttad már?)

Videó itt:

Azonban vannak olyan napok, amikor erőt veszek magamon, lefutok a kisboltba, és összerakok valamit reggelire. Nem szeretem túlcicomázni a dolgot, a lényeg, hogy tápláló, szaftos és könnyen elkészíthető legyen.

Na, ez pont egy ilyen recept, próbáljátok ki Ti is:

A reggeli 5 perces szendó receptjét itt találod!

A PadThai receptemet láttad már?

FacérKonyha: Ő az a srác, akinek a kezét már biztos ismered, de mostantól mást is megmutat!

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?