Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezért lesz június 25-én az Anthony Bourdain emléknap, és így lehetsz részese Te is

Kedves apropóból döntöttek úgy, hogy az Anthony Bourdain emléknap június 25-én lesz, és nem június 8-án.

Lassan egy éve, 2018. június 8-án elvesztette a világ Anthony Bourdaint, az egyik leghíresebb és karizmatikusabb sztárséfet, sokunk azóta sem tért magához - a hírt mi is közöltük.

A szomorú évforduló apropójából két jó barátja és kollégája, Eric Ripert és José Andrés kitalálta, hogy minden évben nemzetközi emléknapot tartanak a séf tiszteletére, de nem halálának napján, hanem inkább június 25-én, Bourdain születésnapján!

A gyakorlatban ezt úgy képzelik el, hogy mindenki, aki szívesen megemlékezne aznap, azaz június 25-én Tonyról, cyber-koccinthat rá, ha posztol egy képet/videót a témában - #BourdainDay hasthaggel megjelölve.

Az első videót ők maguk töltötték fel, itt megnézhetitek:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eric Ripert (@ericripert) által megosztott bejegyzés,

A gesztus mögött amúgy Bourdain azon roppant szerethető vonása áll, hogy egész életében kifejezetten nyílt, közvetlen és kedves volt rajongóival, akárhol is találták meg egy selfie vagy autogramm kedvéért - ezzel a posztumusz köszöntéssel erre a személyiségjegyére is emlékeznek.

Ráadásként egy külön ösztöndíjprogramot is indítanak a gasztro iránt érdeklődő külföldi diákok számára Bourdain ex-iskolájában, a Culinary Institute of America-ban.

Ezt láttad már az ízHUSZÁR-on?

Ezek voltak Anthony Bourdain kedvenc trash kajái

via; címlapfotó

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!