Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

5 isteni étterem, aminek imádjuk az INSTA-profilját

Budapesti kajáldákat válogattunk, amelyeket nem csak ételeikért, hanem mutatós és csalogató Instagram-profiljukért is csak imádni tudunk. Mert az esztétikum nagyon fontos!

Annyira sok jó étterem van Budapesten, hogy szinte lehetetlen választani: sorra nyílnak az új helyek, egzotikus konyhák lelőhelyei. Mi most pár bevált kedvencünket mutatjuk, akiket mi is követünk Instagramon, így mindig el tudjuk dönteni, hová menjünk este vagy hétvégén vacsorázni!

Fruccola

Mára nagy klasszikusnak számít, az Instán is biztosra mennek, semmit sem bíznak a véletlenre: gyönyörűen megkomponált képek, amik azonnal egy guszta Fruccola-ebédre csábítanak. Plusz jópont, hogy a menü is minden nap más...( és hajaj, azok a szendvicsek!)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fruccola (@hellofruccola) által megosztott bejegyzés,

Dobrumba

1074 Budapest, Dob u. 5.

A csodálatos, multikulti konyhát vezető Dobrumba óriási népszerűségnek örvend a gasztrorajongóknál: az érzékletesen kombinált ízvilágok az Instán keresztül is átjönnek, öröm átpörgetni hétről hétre a feedjüket!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobrumba (@dobrumba) által megosztott bejegyzés,

Bors Gasztrobár

1075 Budapest, Kazinczy u. 10.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bors GasztroBár (@borsgasztrobar) által megosztott bejegyzés,

A Foursquare-en 10-eshez közelít az értékelésük (a cikk írásának pillanatában 9,4), ami viszonylag ritka, emiatt óriási büszkeségre ad okot a borsos srácoknak: ez az a hely, amiről még senkitől nem hallottam rossz kritikát, az Instájuk pedig tökéletes tükre az étteremben uralkodó hangulatnak!

PadThai Wokbar

1056 Bp. Papnövelde u. 10. / 1075 Bp. Gozsdu udvar, Király u. 13. / 1051 Bp. Október 6. u. 4. / 1033 Bp. Bécsi út 53. / 1024 Bp. Lövőház u. 2-6. / 1066 Bp. Teréz Krt. 62. /  1106 Bp. Örs Vezér Tere 25/a (Árkád)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

padthai wokbar (@padthaiwokbar) által megosztott bejegyzés,

Ha ázsiai konyha, akkor az egyik első beugró biztosan a Padthai Wokbar! Itt még rosszat nem ettünk, erre pedig az Instájuk is folyamatosan emlékeztet: dobozból kajálós, városi hangulat, amit imádunk, akárcsak a pirított tésztát, az összes verziójában (pláne nyitott konyából!)!


Frankó Kitchen

1027 Budapest, Frankel Leò út 20.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Frankó Kitchen (@frankokitchenbp) által megosztott bejegyzés,

Nagyon jó érzés, hogy egyszerre kombinálják a fine dining kifinomultságát a lazasággal - fantázia az ételekben és alázat az elkészítésüket, a vendéglátást illetően: üdítő budai gasztroélmény a Frankó Instáján!

Ezt is nézd meg az ízHUSZÁR magazinon!

7 MENTES-blog, amit mi is követünk - inzulinrezisztenseknek, cukor, tej vagy glutén nélkül élőknek

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!