vendégség

4 tanács, hogy kevesebb étel kerüljön a kukába vendégség után

Minden vendégségnek eljön az a pillanata, amikor az emelkedettség hangulata megszűnik, és az ember szépen lassan visszatér a praktikum talajára. Általában ilyenkor szokott feltűnni a házigazdának a rendetlenség, a mosatlan és persze a rengeteg maradék. Ez utóbbival pedig csak addig nincs probléma, míg a gondatlanságnak köszönhetően nem alakul át élelmiszerhulladékká. Jöjjön most néhány tipp és tanács ennek megelőzésérre.

Lakos Benedek

„A jó hangulatú baráti vacsora nem a tökéletességről szól" –...

Kevés jobb programot ismerünk, mint a sokáig húzódó baráti lakmározást — akár étteremben, akár otthon. Ha te vagy a házigazda, akkor persze nem kevés munkával járnak az előkészületek és az egész szervezés, de a végén le is arathatod a babérokat, a képzeletbeli „5, azaz öt pont” is a tiéd. Megosztjuk a tapasztalatainkat, hogy kevesebb stresszel, több szórakozással járjon az alkalom.

Pákozdi Nóra

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...