Ugyan logikusnak tűnhet kimosni a frissen vett edényeket, hiszen ki tudja, merre jártak előtte. Ennél azonban sokkal komolyabb oka van a mosogatás fontosságának.
Június 3-án, hétfőn este tartották az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát, a hazai gasztronómiai élet legjelentősebb eseményét, melyet évről évre hatalmas várakozás előz meg.
Igazán nyáriasra sikeredett a mai menünk: a zöldséglevesbe csurgatott tészta kerül (izgalmas, mi?), a klasszikus paradicsomos káposzta természetesen oldalassal érkezik, míg az étkezést könnyed gyümölcssaláta zárja.
Húst és egy kis zöldséget is szívesen ennél főételre, de nem szeretnél vele sokat vesződni? Akkor remek választás lesz egy mennyei töltött zöldség ebédre!
A forrólevegős sütő forradalmasítja a mindennapi főzést, lehetővé téve, hogy pillanatok alatt elkészüljön az ínycsiklandozó vacsora. Ebben a cikkben bemutatunk öt egyszerű és gyors receptet, amelyekkel könnyedén varázsolhatunk finom ételeket az asztalra, legyen szó ropogós csirkeszárnyakról vagy sajtos krumpligolyókról.
Június 3-án, hétfőn este tartották az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát, a hazai gasztronómiai élet legjelentősebb eseményét, melyet évről évre hatalmas várakozás előz meg.
Igazán nyáriasra sikeredett a mai menünk: a zöldséglevesbe csurgatott tészta kerül (izgalmas, mi?), a klasszikus paradicsomos káposzta természetesen oldalassal érkezik, míg az étkezést könnyed gyümölcssaláta zárja.